Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meglátta a vágásnyomokat, mit reagáljak?
Simogatta a lábam és láttam, hogy nézte a nyomokat. Vagy mintha azt nézte volna, de nem nagyon durva nyomok, szóval nem vagyok biztos benne, hogy észrevette-e.
Viszont semmit sem szólt rájuk.
Kéne vele erről beszélnem, vagy hagyjam, ha ő nem hozta fel? Én nem nagyon szeretnék beszélni róla főleg, ha le sem esett neki, mik azok.
Ő nem kérdezte, Te nem akarsz róla beszélni, mit kéne reagálni? Nem kell mindenről verbális úton kommunikálni, nonverbálisan pedig olybá tűnik mindent megbeszéltetek. Ilyesmi is kell egy normális kapcsolatba.
Nyilván, ha később több információt igényel, akkor majd válaszold meg, de ezt talán mondanom se érdemes.
Nem tudom mennyire vagyok bizalmi viszonyban és van-e tabu, de ha megbízol benne, mond el, sokkal jobb lesz, nem lesz egy olyan dolog, amit csak a szőnyeg alá söpörtök. Ha elég érett megérti és mond el azt is, hogy ez régen volt és megváltoztál. Ha már régóta együtt vagytok úgy is tudni fogja, hogy milyen vagy. De titkolózni nem jó egy párkapcsolatba, mert mindig kiderül és meg is ölheti a kapcsolatot.
Vállald, hogy ez is te voltál.
Én ezt tenném a helyedben, persze ez a te döntésed, de szerintem sok félreértéstől is megkímélheted magad a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!