Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Nem tudom hogy reagáljak

Figyelt kérdés
Párommal voltunk egy rendezvényen.Másnap az egyik befolyásos üzlettársa megkérdezte a barátomat hogy a "csajod?" Mondja barátom igen. Jelenleg távkapcsolatban élünk. Kb 3éve de még idén összeköltözünk. Erre az üzletpartner hogy mi vonzó van bennem? Vannak netán befolyásos kapcsolataim vagy magas pozícióban vagyok? Erre barátom mondja hogy nem nincs semmi ilyen. Szeretjük egymást. De ez nekem olyan rosszul esett. Mi az hogy mi a vonzó bennem? Kb mintha ronda lennék. Nektek mi a véleményetek az egészről? Mit reagálnátok?
2015. okt. 17. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Attól hogy valaki nem szép, még lehet vonzó :)

Én azért szerettem a páromat, mert humoros volt, udvarias és okos. Ezt tartottam benne vonzónak, nem az alkatát vagy az arcát.

Igaz, már nem vagyunk együtt.

2015. okt. 17. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:

1. Befolyásos és pénze van igy megteheti hogy nyers stílusban beszél nem kell jopofiznia senkinek. Elmondta a véleményét.

2. Lehet bejösz nemi csak nem akar mutatni, ez olyan mint amikor a trabantos fikaza a BMW-t leginkabb azért mert neki nem lehet BMW-je

De az egod elég magasan van kislány.

2015. okt. 17. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a beszélgetés előtted zajlott,vagy honnan tudsz róla?
2015. okt. 17. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Elmondta a barátom.
2015. okt. 18. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Őő...mondjuk ez nem volt szép tőle...
2015. okt. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!