Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a kijelentésre mit reagáljak? Jogosan vagyok kiakadva?
Én meg három hónapon belül terhes maradtam, pedig a végén mindig a számban ment el, úgyhogy biztosan időben kihúzta. A másik gyerek szoptatás alatt, hüvelytabletta mellett is összejött.
Nem vagyunk egyformák.
Maradjunk annyiban, én a megszakításos védekezést nem ajánlom. :D
Gyereketek van már? Honnan tudjátok, hogy egyáltalán termékenyek vagytok?
A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett.
Én nőként utálom a gumit, és van azért más lehetőség is, ami hormonmentes és biztonságos.
Pl. a pesszárium, méhszájsapka.
Nézelődj itt: [link]
(Ettől függetlenül a pasid önző.)
#10 lehet, hogy valamelyikőtök terméketlen.
#17 mert a pesszárium aztán tényleg nem kényelmetlen. De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy szerintem közös feladat a védekezés. Eddig az összes ezzel járó dolog rám hárult. Ő semmiből nem vette ki a részét. Most rajta lenne a sor.
Vegyen neked valami vedelmi modot...? Mindegy csak gumit ne...
# 18: Írtam is, hogy önző. A párom rám bízta a védekezést, és felajánlotta, hogy beszáll a költségekbe. A gumit egyikünk sem szereti, de még azt is hajlandó húzni, csak sajnálom, mert egyáltalán nem tud gumiban elélvezni, és kb. 10%-nyi élvezetet jelentene neki a szex a gumi nélkülihez képest. (Egyébként nekem is, én sem tudok elélvezni, ha gumit húz, szóval e tekintetben teljesen azonos hullámhosszon vagyunk.)
A pesszárium fent van a méhszájnál, nem lehet belőle érezni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!