Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a kijelentésre mit reagáljak? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés
Majdnem 10 évig szedtem fogamzásgátlót, volt mellékhatás, de elviseltem a cél érdekében. Ráadásul én fizettem egyedül. Nemrég kiderült, hogy nem szedhetem tovább. Mondtam a páromnak, hogy ez a helyzet, és mostantól neki kell gondoskodni arról, hogy ne legyen gyerek ameddig nem akarunk. Teljesen felháborodott, kijelentette hogy ő nem húz gumit, mert kényelmetlen és utálja. És hogy majd vigyáz... Mondtam neki, hogy ez így nem biztonságos, és ha mégsem tud elég jól vigyázni, akkor én leszek az, aki megint kellemetlen helyzetbe kerül, mert még pár évig semmiképp nem akarunk gyereket (legalábbis erről volt szó még mielőtt abba kellett volna hagynom a gyógyszert). Erre csak annyit mondott, hogy majd legfeljebb mégis megszülöm, mert ő abba nem egyezne bele hogy elvetessem a gyerekét. Kicsit kiakadtam. Ennek komolyan ez a menete?

2016. febr. 2. 16:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#10 Volt hogy vettél be esemény utáni tablettát?
2016. febr. 2. 16:58
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Én meg három hónapon belül terhes maradtam, pedig a végén mindig a számban ment el, úgyhogy biztosan időben kihúzta. A másik gyerek szoptatás alatt, hüvelytabletta mellett is összejött.

Nem vagyunk egyformák.

Maradjunk annyiban, én a megszakításos védekezést nem ajánlom. :D

2016. febr. 2. 17:01
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

35%-os esély nem jó arány.

2016. febr. 2. 17:03
 14/28 anonim ***** válasza:
96%

Gyereketek van már? Honnan tudjátok, hogy egyáltalán termékenyek vagytok?

A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett.

2016. febr. 2. 17:07
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
#14 Ja, csak a hatás pont az ellenkezője.. :D
2016. febr. 2. 17:11
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
A gumi nem valami jó... Semmit nem fogsz érezni, széjjelszakad mikor fel akarod venni, a hosszusaga es a vastagsaga nem arányos (ha elég vastagot veszek hosszabb mint kellene; ha csak elég hosszut akkor szűkebb, mint egy noi fehérnemű...)
2016. febr. 2. 17:23
 17/28 anonim ***** válasza:
33%

Én nőként utálom a gumit, és van azért más lehetőség is, ami hormonmentes és biztonságos.

Pl. a pesszárium, méhszájsapka.

Nézelődj itt: [link]

(Ettől függetlenül a pasid önző.)

2016. febr. 2. 17:39
 18/28 A kérdező kommentje:

#10 lehet, hogy valamelyikőtök terméketlen.

#17 mert a pesszárium aztán tényleg nem kényelmetlen. De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy szerintem közös feladat a védekezés. Eddig az összes ezzel járó dolog rám hárult. Ő semmiből nem vette ki a részét. Most rajta lenne a sor.

2016. febr. 2. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Vegyen neked valami vedelmi modot...? Mindegy csak gumit ne...

2016. febr. 2. 18:07
 20/28 anonim ***** válasza:
19%

# 18: Írtam is, hogy önző. A párom rám bízta a védekezést, és felajánlotta, hogy beszáll a költségekbe. A gumit egyikünk sem szereti, de még azt is hajlandó húzni, csak sajnálom, mert egyáltalán nem tud gumiban elélvezni, és kb. 10%-nyi élvezetet jelentene neki a szex a gumi nélkülihez képest. (Egyébként nekem is, én sem tudok elélvezni, ha gumit húz, szóval e tekintetben teljesen azonos hullámhosszon vagyunk.)

A pesszárium fent van a méhszájnál, nem lehet belőle érezni semmit.

2016. febr. 2. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!