Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt eddig a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit féktelen dühötökben műveltetek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
várom a szaftosabbnál szaftosabb válaszokat
2010. márc. 29. 11:33
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
és, mi lett az ügy kimenetele? :)
2010. ápr. 29. 18:11
 32/34 anonim válasza:

Részemről egy marha nagy csalódás az igazságszolgáltatásban. Én nem jelentettem fel, mert nem akartam az egész dologgal foglalkozni, hiba volt, nekem is kellett volna látleletet vetetnem és feljelentést tennem. A 100 kilós barátnőjét elhozta hamis tanunak, aki azt állította én bántottam őt,(mellesleg ha ez igy lett volna akkor a nagydarab barátnője gondolom nem végigmozizza, hanem lecsapott volna engem, fele annyi kilo vagyok, mint ő) na mindegy, lényeg, hogy a bíróság elmarasztalt, nem kaptam csak egy 5000 ft-os büntetést, viszont, mivel utcán ütött meg a bunkó lány és ott védekeztem (azaz szerintük én nekimentem az utcán és csak úgy rommá vertem) ezért még garázda is vagyok. Végül több hónap mulva amikor azt hittem minden oké, kaptam az OEP-től egy fizetési felszólítást, mert a drága könnyű testi sértéssel elment 41 nap táppénzre! és ki kellett fizetnem majdnem kétszáz ezer forint táppénzét!!!

Azóta is minden nap látom, vigyorog rám mint a tejbetök, engem meg ütöget a guta. :(

2010. ápr. 30. 09:22
 33/34 A kérdező kommentje:
huh, ez azért durva, és elég idegesítő, de már nem tudsz vele mit csinálni..a vigyorgásával sem sajnos
2010. ápr. 30. 10:37
 34/34 anonim ***** válasza:

"nem verekedtünk,egyszerűen hajánál fogva kirángattam valahonnan ahol nem lett volna szabad lennie,igazából annyira dühös lettem,hogy időt se adtam neki védekezésre...

teljes sztori: páromra mászott nagyon,többször el lett neki ismételve szépen,hogy közelünkbe ne jöjjön,ő meg idióta mód felment páromhoz egy gólyatábor alkalmával,abba a szobába,ahol párommal együtt voltam elszállásolva(persze nem golyaként),én meg arra megyek fel,hogy hallom páromat hangosan beszélgetni vele ajton tulrol,hogy szálljon már le rola...én meg felb*sztam magam,és ennyi...

állitolag karja eltört,de nem tudta bizonyitani,hogy ebben én szerepet játszottam:D

azota csak megyével arrébb van... "

Ezt a "párodnak" kellett volna lerendeznie.

Elmondom, mi szerintem a másik oldal: kedves, de kissé frusztrált csaj reménytelenül szerelmes egy fiúba, hiába akar lemondani róla, nem tud. Elszánja magát, hogy felmegy, bevall neki mindent, amire egy gólyatábor adott ebben az esetben lehetőséget, majd jön a Hisztis K*rva, elkezdi verni és megalázni.

Szerinted a csaj hogy érezte magát? Ja, hogy te abba nem szoktál belegondolni?

Ha velem csináltad volna, én agyonlőttelek volna, de legalábbis vizes kötéllel szarrá vertelek volna. Beképzelt kis majom, nem tetszik, hogy valaki beleszólt a tökéletes kis életedbe? Igazi kis p*csa.

Szép napot!

2010. dec. 5. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!