Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit féktelen dühötökben műveltetek egy lánnyal?
pofon? mert?
már bocs,de a csaj megérdemelte,ha a szép szóból nem ért,akkor drasztikusabb eszközökhöz folyamodok...
párom csak mosolygott,hogy milyen kis harcias tudok lenni annak ellenére hogy edzetlen és 50 kilo vagyok....
L
Szerintem meg szánalmas, hogy eltörted a karját. Ilyet általában szakadt erősen pigmentált bőrű nőstények szoktak csinálni. Sosem alacsonyodnék le erre a szintre egy férfi miatt.
22/l
kartörés nem direktbe volt,én csak löktem rajta...ő volt szerencsétlen,és esett idétlenül...
én csak "megmutattam az irányt merre menjen"...
És ettől te vagy a kemény faszacsaj?
Gratulálok hozzá,legyél büszke magadra
Normál hangnemben felhívtam a figyelmét az akalmatlanságára.
Őszintén, halkan... ennél nincsen gyilkosabb.
Nekem volt vagyis van is egy frusztrált ismerősöm egy csaj, én is nő vagyok, aki folyamatosan b.szogatott akármikor találkoztunk, és amikor visszaszóltam neki a kezében lévő dologgal tiszta erővel fejbe vágott, iszonyatosan fájt és ezután nagyon durván megvertem, mentő vitte el.
Ja a szép benne az, hogy ő kezdte és még ő jelentett fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!