Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt eddig a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legdurvább dolog, amit féktelen dühötökben műveltetek egy lánnyal?

Figyelt kérdés
várom a szaftosabbnál szaftosabb válaszokat
2010. márc. 29. 11:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

:)

jaja, nálunk is elszabadulnak néha az indulatok, mondjuk mostanában nem is annyira vagyok otthon, pont ezek miatt. Bár ezeknek a pénz az oka leginkább. Vagyis nálunk. (mármint az erőszaknak)

:)

2010. márc. 29. 12:46
 12/34 anonim válasza:
27%
Leköptem. De olyan jó slájmosan.
2010. márc. 29. 12:49
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes álmaid vannak neked kérdező...Kiváncsi lennék, hány éves vagy...
2010. márc. 29. 12:54
 14/34 anonim ***** válasza:
20%
a párom fejét egyszer belevertem a falba, majd mikor a betört orrából ömlött a vér jól rárántottam...picit szadok vagyunk:)
2010. márc. 29. 13:25
 15/34 anonim ***** válasza:
13%
1x az osztálytársam feldühitett és a melltartójánál fogva vissza rántottam és lendüledböl keményen megpofoztam(nem viccelek :D)
2010. márc. 29. 13:37
 16/34 anonim ***** válasza:
90%

Jó álmaid vannak kérdező:)) Elmesélem az enyémet.

Pl féktelen dühömben azt tenném a lánnyal, hogy az elmebeteg, nőverő, szado barátjának a lány szeme láttára verném szét egyenként a heréit egy 5kg-os kalapáccsal amíg nem lesz pépes. Aztán pedig orvosi szikével nagyon lassan lenyúznám a bőrt a löttyedt p@öcséről. Természetesen tudatánál tartanám a retard@lt tetvet, hiszen úgyis erre élvezkedik.

2010. márc. 29. 15:36
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

hajánál fogva rángattam ki,végig a kollégium folyosóján 40 ember és kamerán keresztül a portás szeme láttára és löktem ugy hogy a lépcsőn már csuszott...

de én lány vagyok,nekem lehet...

(csaj 30 kiloval több mint én,de ha felb*sznak,az erő előjön:D)

L

2010. márc. 29. 19:03
 18/34 anonim ***** válasza:
Ajha utolsó. mit vétett az a lány? Nem semmit kaphatott töled. :) Miért verekedtetek és hogy zajlott a bunyo?
2010. márc. 30. 08:41
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

nem verekedtünk,egyszerűen hajánál fogva kirángattam valahonnan ahol nem lett volna szabad lennie,igazából annyira dühös lettem,hogy időt se adtam neki védekezésre...

teljes sztori: páromra mászott nagyon,többször el lett neki ismételve szépen,hogy közelünkbe ne jöjjön,ő meg idióta mód felment páromhoz egy gólyatábor alkalmával,abba a szobába,ahol párommal együtt voltam elszállásolva(persze nem golyaként),én meg arra megyek fel,hogy hallom páromat hangosan beszélgetni vele ajton tulrol,hogy szálljon már le rola...én meg felb*sztam magam,és ennyi...

állitolag karja eltört,de nem tudta bizonyitani,hogy ebben én szerepet játszottam:D

azota csak megyével arrébb van...

L

2010. márc. 30. 10:05
 20/34 anonim ***** válasza:
43%
10:05: A barátod helyében, egy nagy pofonnal jutalmaztam volna a hősies helytállásod.
2010. márc. 30. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!