Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vehető észre szerintetek, ha egy tanár szerelmes lesz a tanítványába?
Furán kezd velem viselkedni egyik gimis tanárom. Nagyon nem tetszik, mert úgy érzem vonzódik hozzám.
Nem írok részleteket, arra lennék kíváncsi, mibből látható.
Ha leírom, akkor arra fogtok álaszolgatni, és nem az érdekel, hanem a jelek.
19/L
Igazából nincs is egy darab 4-esem se nála, de ez nem mérvadó, hiszen jó tanuló vagyok és voltam.
Ami érdekes, hogy nem rég volt a szalagavató bálunk. Amikor bevonultunk, elől álltak a bevonulás alatt a tanárok. Úgy jöttünk be, hogy a hátuk felől kellet kerülni. Odapillantottam és emlékszem akkor az érzésre, hogy zavarba jöttem, mert láttam, hogy végigkísér a szemével. Próbáltam arra gondolni, hogy biztos csak büszkén néz ránk, hiszen 4 éve a tanítványai vagyunk. Aztán este eljött a bál. Érdekesnek találtam, hogy nem táncolt az osztályunkkal. Amikor lementünk a 2 barátnőmmel, hopsz azt vettem észre, hogy velünk táncol. Engem ugyan nem kért fel, mert leléptem. Hajnalban mentek egy pub-ba a társaim meg ők néhány tanár (itt szokás. Kibérelik, mert a suliba 24-kor vége a bulinak, ott folytatják)Én nem mentem, hazamentem inkább.
Zavar, mert a 2 barátnőm szerint, akik nem fruskák, rendes, komoly lányok, valami változott. Szerintük az utolsó előtti évtől más velem, sokkal közvetlenebb, mint velük.
Vagy egy másik példa, ezt tuti nem felejtem el. Tabló fotózás volt pár hete. Az ulából nyílik egy folyosó. A folyosó szélénél álltunk, amikor megérkezett. Átment az aulán, és feltünő volt számomra, hogy felénk pillantott, majd visszakapta a fejét és bámult ránk egy pillanatig. Majd már rég végzett, amikor mi jöttünk, és odajött csevegni. Gondolom tetszett a hajam és a smink. :)
Ez már nevetségesen kellemtlen. Kérdezi a nyelvtanáromtól, hogy megy a francia. Mit csináljak?
Szerintetek mit csináljak? Arra is gondoltam, hogy tetszik neki az egyéniségem, mert nem vagyok a tipikus 19 éves, érettebbnek mondanak a koromnál, biztos barátkozni akar és ennyi. Egyedülálló ugyan, de nem az a típus, aki alkalmi kapcsolatokat kezdeményez. Komoly és rendkívül intelligens férfi.
Mi vonzana egy 19 éves lányhoz egy 30-as férfit? Nem akarom elhinni, de érzem, amikor egy térben vagyunk.
Itt nem arról van szó hogy te akarsz vele lenni?
annyi energiát öltél ebbe bele már itt is hogy kezdesz 'gyanúba keveredni'.
Tételezzük fel, igen vonzódik hozzád. És? És akkor mi van? Rajtad ez változtat valamit?
Molesztál? Nem.
Akkor mi a tökömet foglalkozol ezzel ennyit?
Nem vonz, van párom, akit imádok. Szimplán zavar. Lehet, így nem lehet elképzelni, de nagyon kellemetlen tud lenni, ha órán a dologdat kellenne végezned és közben bámulnak. A töbiek piszkálnak miatta.
Erre ne figyeljek oda? De ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!