Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből vehető észre szerintetek, ha egy tanár szerelmes lesz a tanítványába?
Furán kezd velem viselkedni egyik gimis tanárom. Nagyon nem tetszik, mert úgy érzem vonzódik hozzám.
Nem írok részleteket, arra lennék kíváncsi, mibből látható.
Ha leírom, akkor arra fogtok álaszolgatni, és nem az érdekel, hanem a jelek.
19/L
Engem is nagyon érdekelne erre a kérdésre egy normális válasz...
Amúgy hát nem tudom... szerintem esetleg az ha folyton nézz s mosolyog..vagy nézz akkor amikor te el vagy tájolva valamerre aztán rá nézel s zavarodva elnézz másfele...
Én is így vagyok egyik tanárommal...mondjuk az én esetembe én szeretem is Őt szerelemből...s nem tudom hogy tudhatom meg hogy szeret-e vagy érezz-e valamit..mert nem tudom milyen jelek vannak amitől arra lehet utalni hogy okés a dolog..:D
Én nem, és pont hogy kellemetlen számomra. Állandóan megnézi a jegyzeteimet, de csak az enyém kell.
Legelől ülök, ha hátra ülök, azonnal kérdezi hol vagyok, miért büdös a szája, vagy mi a problémám beszólással?
Ha meglátom a folyosón, volt hogy felnéztem, mert épp olvastam. A mellettem ülőnek beszélt, de amikor felpillantottam, mélyen nézett a szemembe, persze én elkaptam a tekintetem, mert nem esett jól.
Utolsó éves vagyok. Soha nem beszélt velem. Most odajön, ha meglát a folyosón és kérdezgeti, hogy értem a feladatot stb? Ez nem volt jellemző.
Vagy egy másik példa.
Pár hete rosszúl lettem az órája előtt. Az ofő haza küldött.
2 nappal később óránk volt. Nézegette a naplót, hogy kit feleltessen, és mosolyogva hozzámszólt, hogy aki lógós.
Tudja, hogy nem, mert 4 év alatt ha 3 napot hiányoztam, sokat mondok, az is betegség miatt, ami egyébként nem jellemző rám.
Volt egy próbaérettségi. Előtte sms-t kaptam tőle, hogy miket nézzek át. Meglepődtem, hogy honnan tudja a számomat?
Egyszer fel is hívott, hogy milyen lett? Tudtam?
Szerintem eltúlzod a dolgot.
A tanárok többsége (még ha meg si néz egy 18-9 éves vonzó tanítványt) nem fog gyengéd érzelmeket táplálni irántad.
Megnézi a jegyzeted, mert első padban ülsz, gondolom szép a kézírásod és nem emlékszik hol hagyta előző órán abba a tananyagot.
Ha olvasgatsz az óráján az első padban és nem figyelsz azzal téged hoz zavarba ha figyel és amikor felnézel találkozik a tekintetetek. Gondolom tudja ha rád szólt volna h figyelj oda lepereg rólad. Így meg kicsit kellemetlen helyzetbe hozott.
Édesanyám szerint vigyázzak vele.
Nagyon nem oké, felelet közben úgy érzem, kiugrik a szívem, annyira zavarban vagyok, és olyan nehezen jönnek a gondolatok. Érettségin mi lesz?
Jesszus, szabadulnék már meg innen.
Nem órán történt a tekintet összefutás, hanem szünetben. Padon ültünk a terem előtt. Leadta az óráját és kimentünk. Akkor jött oda.
A jegyzetre csak annyit, ha hátraülök, akkor is odajön érte. Egyébként meg nem az a típus, aki nem tudja meddig adta le. Olyan precíz, hogy pont akkor ér a teremajtóhoz, amikor a csengő megszólal. Nem vicc.
Előző voltam.
Akkor ez esetben légy óvatos.
Még mindig azt mondom h max tetszel neki. De normális tanár nem fog nyomulni. Tartsd meg a tanár diák távolságot és kész. Az csak mese h minden tanár dugja a tanítványait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!