Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mostanában túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mostanában túl sokat költekezik rám, és ez kezd zavarni. It tehetek ellene? 20L

Figyelt kérdés
Eddig munkanélküli volt, mindig megnézte, hogy mire költi a pénzét.Mostanában ha úgy akarja, elvisz engem kávézóba, pizzát enni, majd taxival küld haza, vagy ha nála vagyok, akkor mindenféle finomságot vesz nekem, hiába mondom, hogy nem tudok annyit enni. Sokszor a pizza se esik jól, mivel nem vagyok éhes, de eröltet, hogy egyek. Zavar enegem, hogy sokat költ rám. Próbáltam, hogy felét én álljam, de még igy is sok. Nekem nagyon nincs honnan, mivel jövedelmem nincs, mert egyetemre járok, a szüleim adnak zsebpénzt, azt pedig félreteszem, mert mindig jót fog. Nem szeretném, hogy az legyen, hogy csak azért dolgozik, hogy engem "eltartson". Ha nem pótolok be, akkor furán érzem magam
2016. jan. 31. 20:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Mit tehetek ellene?*
2016. jan. 31. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ülj le vele komolyan megbeszélni, hogy ez így neked nem jó, ezt és ezt szeretnéd, találjatok ki valami kompromisszumot vagy nem tudom. Kommunikáció az alapja a kapcsolatnak.
2016. jan. 31. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális! Ha a férfi ÖNKÉNT költ sokat a nőjére, az azt jelenti, hogy szereti.

Persze, ha neked is lesz pénzed, akkor Te is sok-sok zsét tegyél félre arra, hogy viszonozd a nagylelkűségét.

Ha ez lelkileg frusztrál, akkor tehetsz erre célzásokat. Pl a papírboltokban lehet kapni ilyen képeslapokat/üdvözlő lapokat, biztos tudod, h miről beszélek. Na vegyélegyet a névnapjára, amin az áll, hogy "Ha Te nekem vagy, akkor megvan mindenem" vagy valami hasonló. És írd bele, hogy mennyire sokat számít, amikor együtt, kettesben töltitek el az időt és nem is kell más. Utána meg mondd azt, hogy kedved támadt elmenni a Kékestetőre (például, mehettek bárhová) és túrázni (ha utálsz túrázni, akkor persze ez nem opció). És amikor túráztok, akkor készíts magatokról egy képek, amit kitehetsz a F@sbúkra pl vagy tvitterre vagy mit tom én. Amikor vége a napnak és felteszed a networkre, akkor hívd fel telefonon és mond meg neki, hogy ez mennyire tetszett neked, hogy semmi extra, csak te meg ő.

2016. jan. 31. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szerencsés lány vagy, a barátod biztosan nagyon szeret. Ha nem hagyja abba, annak ellenére hogy szóltál neki, akkor te is próbáld apró pici dolgokkal viszonozni neki a kedvességét, a lényeg hogy kimutasd, hogy szereted.

Ja, és még annyi, hogy ha az én barátom bánna így velem valaha is, örömömben sírva fakadnék valószínűleg.:)

2016. jan. 31. 21:46
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Mondd neki, hogy neked ez kellemetlen.

Egyébként meg hagyd, ha jól esik neki.

2016. jan. 31. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!