Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert "felti" mostanaban ennyire a telefonjat?
A pasim sosem rejtegette elolem a mobiljat.
Barmikor belenezhettem. Sosem talaltam benne semmit.
De mostanaban kb.1hete nagyon ra van nove...mindig nyomkodja. Facebookozik meg olvasgat hireket...
De ha megfogom a telefonjat egybol nyul utana hogy " add ide mielott elejted" vagy "nem adom ida ugyis mindig kemkedsz utanam meg turkalsz benne...feleslegesen"
Engem ez zavar...
Iphone.ja van amugy. Tudom hogy szereti...de ez beteges.
Az elozmenyeket lehet torolni.de az elozmeny elmenti a fomenut es azt nem lehet torolni...
Szoval siman latja ha megnezem a telojat...
De azt vettem eszre,ha ejjel leveszem toltorol azonnal felkel ra es sasol.
Nagyon fura...mit tegyek?
Én nem abban látom a hibát, hogy a párod félti a telefonját, hanem abban, hogy te milyen jogon ellenőrizgeted őt? Soha életemben, egyetlen kapcsolatomban sem csináltam ezt.
Ha valaki meg akar csalni, úgyis meg fogja tenni és attól, hogy nincs nyoma a telefonjában, még megteheti.
Felesleges ez a gyanakvás és ellenőrizgetés, csak megöli a kapcsolatot. Ráadásul általában azok kételkednek folyamatosan a párjukban, akik önmagukkal nincsenek kibékülve. Talán érdemes lenne ezt átgondolnod.
Nem ertem ezt a ne nezd a Telefonjat dolgot.
Tuti rejteget valamit! Bar ha pin nincs akkor meg van remeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!