Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ti? (szakítanák, vagy kibírnátok a párotok nélkül)
6.hete nem találkoztam a barátommal.Most sem fogunk,nem ér rá.Otthon lesznek a szülei így oda nem tudunk menni.Én csak látni szeretném,mert hiányzik...
Én mennék hozzá,szóval az utazást án fizetném.Csak pár órára lenne szügségem,de "rosszidő lesz"pénteken,esőt mondott az ídőjárás előrejelzés.
Nem tudom,hogy érdemes-e folytatni.Szeretem,de több fájdalommal jár így,mint örömmel.
19L
Igen,öt nap múlva:)
Megértő vagyok,és türelmes is.Megkérdezem,hogy komolyan gondolja-e ezt a kapcsolatot,és mondom,hogy nekem több találkozásra van szükségem.Ha nem tetszik neki,vagy ha késöbb nem változik,akkor Vége:I.
A csillagjegye: rák,elvileg romantikus szerelmesek,néha aranyos,de esténként akkor ír rám,mikor elköszön,megy aludni,fáradt..és unom,hogy utolsó vagyok.
Kedves válaszoló:)
Folytatnád,amit a "vagy..." után gondoltál?
Nagyon szivesen folytathatom... bár pont a miatt hagytam abba, amit le akartam írni... és most le is írok...
vagy... én adhatok tanácsot... de Neked kell tudnod, hogy mit vársz el egy kapcsolattól... neked kell tudnod, hogy mi neked a jó... és neked kell tudnod, hogy mennyit áldozol érte jó szívvel, és mire mondod azt egy kapcsolatban, hogy ez már sok... és keresed meg más valakiben, vagy éppen máshol a boldogságot... Az életben mindennek ára van... és bizony ezeket a tanulópénzeket be szokta szedni az élet... De ha tanulunk a tetteinkből és azok következményeiből (és nem csak a hibákból), akkor azt a tanulópénzt csak egyszer kell befizetni...
Ami a Te helyzetedet specifikáltan érinti én úgy érzem sok újat már nem tudok mondani a jól sikerült hasonlatomon túl, azzal megtűzve, hogy látatlanul és ismeretlenül nem szeretek senkiről se jó, se rossz véleményt alkotni... Lehet meg kéne próbálnod mással, hiszen ahogy TE is írtad, mást vársz el ettől a kapcsolattól... Erre mindig azt montam: Ha verset akarok írni, akkor papírt és tollat veszek a kezembe, nem pedig kanalat.
Remélem írtam valami használhatót is.
:)Köszönöm az utolsó válaszolónak a tanácsokat:) Használható volt nagyon:)
Elvileg holnap találkoznánk,gyakorlatileg nem fogunk,majd csak hétfőn...
Majd leírom,hogy mi is volt...
Nagyon szívesen!
Kíváncsi vagyok mi lez belőle...
Hajrá... Én egy emberként állok mögötted...
Köszönöm szépen:)
Nem tudom,ilyen esetben normális,hogy azt érzem,hogy nem találok nála jobbat?
Hm..ki is írom egy kérdésbe:D...
Nagyon szivesen...
Szerintem teljesen természetes, hogy ezt érzéd... valamilyen szinten mindenki fél az ismeretlentől... mindenki igényli az érzelmi biztonságot... néha persze meg kell fontolni, hogy mit nyerhetünk azon, amit vesztünk...
Ha csak egy kicsivel lennék bátrabb, akkor azt is írhattam volna, hogy: ajánlom magam, mint a kannibál szakács... Bár én tudom, hogy nem vagyok normális... kikérem magamnak, én művész vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!