Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ti? (szakítanák, vagy kibírnátok a párotok nélkül)
6.hete nem találkoztam a barátommal.Most sem fogunk,nem ér rá.Otthon lesznek a szülei így oda nem tudunk menni.Én csak látni szeretném,mert hiányzik...
Én mennék hozzá,szóval az utazást án fizetném.Csak pár órára lenne szügségem,de "rosszidő lesz"pénteken,esőt mondott az ídőjárás előrejelzés.
Nem tudom,hogy érdemes-e folytatni.Szeretem,de több fájdalommal jár így,mint örömmel.
19L
Mióta vagytok együtt?
Gondolom nem túl rég óta, mert akkor már azért felvállalt volna a szülei előtt is. Viszont még a kapcsolatnak viszonylag az elején elég gáz hogy 6 hétig nem képes találkozni veled.
Ha mégis régóta vagytok együtt, akkor meg az a gáz, hogy a szülei még mindig nem tudnak rólad. :S
Egy távkapcsolat csak akkor működik, ha mindketten nagyon akarjátok és nagyon sokat hajlandók vagytok megtenni érte. Ne haragudj, de a barátodról nem ez derül ki.
Elmondásodból nekem az a benyomásom támad, hogy a barátod nem igazán vesz komolyan sem téged, sem a kapcsolatotokat.
Én gondolkodás nélkül szakítanék, hiába szeretném, de ennek így nem sok értelme van. És amíg vele vagy, nincs esélyed egy normális, jól működő kapcsolatra - mással.
sajnos nem vagy neki fontos...
ha igazából szerelmes lenne,nem érdekelné,h mit szol az anyja...
és ő miért nem megy hozzád?
Valószínűleg van komolyabb gond is (én legalábbis kívülállóként így látom). Nekem is volt távkapcsolatom, 2 is, de nem bírta sokáig az illető nélkülem, sőt, kevésbé, mint én, ha 2 hétig nem találkoztunk, már sivított, veszekedett, pedig ő is fiú =) Nem hinném, h nem szeretne, akkor lezárná, lehet h nagy gondjai vannak, mindenképp próbálj vele találkozni szerintem, akkor is, ha szakítani fogtok, Személyesen kérdezd meg tőle, h mi a problémája, és ha egy kicsi bizonytalanságot is látsz rajta, ne hagyd h kitérjen a válasz elől. Egy kapcsolatért mindig tenni kell, amíg láttok rá esélyt. És ilyesmit msn-en, telefonon nem lehet megbeszélni. Sok sikert és kitartás! =)
19/l
Szia, Hát figyelj.. Ez egy eléggé bonyolult helyzetnek tűnik. De én megint csak magamból tudok kiindulni.
Gondold végig a Te helyzetedet. Most sokmindent végig kell gondolnod. Előszöris neked milyen a viszonyod a szüleiddel. Gondolom te megbeszélsz dolgokat anyuddal, de az hogy ő titkolózik a szülei előtt, nem egy normális dolog. Ott valami komolyabb dolog is lehet, nemcsak a családban de a barátod személyiségében is. 6 hét meg elég durva sok idő. Én most csak udvarlok egy lánynak, még konkrétan nem jöttünk össze 4 nap kiránduláson volt, 1 hete nemláttam és majd meghalok hogy újra láthassam :)
Ez meg egy kicsit elgondolkodtató. 6 hete nem akar látni. Eddig 2 távkapcsolatom volt, egyik exem meg 100km re lakott tőlem, emellett még 100km re volt a családom tőlem. Mindenhova csak hétvégén tudtam menni. És ígyis megtudtam oldani hogy heti szinten találkozzunk, nagyon szeretem a családom, de mégis megtudtam oldani. Az már mellékes hogy ez is benne volt amiért otthagytam, de lényegében csak túlzottan féltékeny volt :)
6 hét az sok idő. Az meg hogy csak a sex re akar használni, ne hagyd. Főleg úgy ne hogy így bánik veled.
Én a helyedben végig gondolnám ezt a kapcsolatot. Már ha ez nevezhető annak.
Kitartás, Puszi
22F
08:47-es válaszoló!:)
Megdöbbentő,de most lesz két hónapja,hogy "hivatalosan" együtt vagyunk,nem sok idő ez a két hónap,(elötte egy hónapig ismerkedtünk),de ő tényleg olyan más volt,mint akit elötte megismertem.
08:42 Tetszett a történelmi célzás:D
Anyunak nem mertem még elmondani,hogy nem is beszélt rólam a szüleinek,mert tudom,hogy akkor elmondaná a véleményét,és jelenleg olyan rossz hallani,pedig tudom,hogy igaza van,ahogy Nektek is.
Köszönöm szépen a tanácsokat,és a biztatást:)
Hm,igen.A család elég zűrős neki,lehet elfogult vagyok,de talán meg tudom érteni.
Azért nem Ő jön,mert...Nem tudom.Mondta,hogy majd valamikor feljön Pestre,és KIVESZÜNK egy szobát..Uhh,ez rosszul esett:D...A barátnője vagyok,nem a ****.A keresztszüleim meg nagyon kedvelik,szóval oda bármikor mehetünk:)
Vagyis ...mehetnénk.
szia!
Nem jó,hogy kombinálni tud itt csak mindenki,de szerintem nem kapcsolat az,ahol már több mint 6hete nem láttátok egymást...Ne haragudj,hogy ezt írom,de 135km egyáltalán nem sok,ahhoz,hogy ő is utazgasson érted.Én ezt nem hagynám bocsi..dobnod kéne,a távkapcsolat nem kapcsolat...
A töris vagyok!!!
Nekem is volt távkapcsolatom, mivel egyetemre járok, és kb 135km-re onnan, ahol lakom... volt egy barátnőm, aki viszont ott lakott... meg tudtuk oldani, hogy minden hétvégén találkozzunk, és nem így titokban, hanem nyilvánosan... ha én nem jöttem haza, akkor ő jött el hozzám... Nem a távolság miatt ment tönkre a kapcsolat, de az már egy külön történet lenne...
Tehát 2 hónapból (jó, ha hozzáadjuk az 1 hónap ismerkedést is akkor 3), tehát 3 hónapból másfél hónapja nem találkoztatok?? Te ezt komolyan gondolod?! Ne haragudj, de tényleg.
A kapcsolat elején a párok normál esetben állandóan egymáson lógnak, alig lehet szétszedni őket!!! Nemhogy kapásból másfél hónapig nem érek rá találkozni, mert csak. Mert az időjárás pl. nem elfogadható kifogás!
Ha egy bnőd mesélné ezt neked és nem a te kapcsolatodról lenne szó, őszintén te mit tanácsolnál neki? Ha tiszta fejjel végiggondolod, kizártnak tartom hogy nem azt, hogy inkább vessen véget a dolognak. 19 éves vagy, ne akard szerintem lekötni magad egy olyan pasi mellett, aki ennyire sem képes komolyan venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!