Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ti? (szakítanák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

StephanieXx kérdése:

Mit tennétek ti? (szakítanák, vagy kibírnátok a párotok nélkül)

Figyelt kérdés

6.hete nem találkoztam a barátommal.Most sem fogunk,nem ér rá.Otthon lesznek a szülei így oda nem tudunk menni.Én csak látni szeretném,mert hiányzik...

Én mennék hozzá,szóval az utazást án fizetném.Csak pár órára lenne szügségem,de "rosszidő lesz"pénteken,esőt mondott az ídőjárás előrejelzés.

Nem tudom,hogy érdemes-e folytatni.Szeretem,de több fájdalommal jár így,mint örömmel.

19L

2010. márc. 29. 00:52
1 2 3 4
 21/36 BlackSword ***** válasza:
Egyébként tetszik a stilisztikád... Miért is nem ismerlek???...
2010. márc. 29. 13:14
 22/36 A kérdező kommentje:

Kedves töris!

:)Köszönöm a választ.Megkérdezhetem,hogy akkor mi volt a baj?

2010. márc. 29. 14:56
 23/36 A kérdező kommentje:

Lehet jobb lesz ha vége lesz,sose gondoltam,hogy úgy is vége lehet egy kapcsolatnak,hogy az egyik szereti a másik partnert.Ma beszéltünk,és azt mondta,hogy hiányzok neki...nagy levegőt kell vegyek,és személyesen kell szakítani,habár ki tudja,hogy mikor találkozunk.Volt már valaki ilyen helyzetben?

Mindig reálisan tudok dönteni,és gondolkozni,de ilyen helyzetben olyan nehéz,elfogult vagyok.De kivülállóként,tuti azt tanácsolnám,hogy azonnal legyen vége...

2010. márc. 29. 15:08
 24/36 BlackSword ***** válasza:

Persze... Akkor az volt a baj, hogy mindketten művészek voltunk (vagyunk most is)... én költő, Ő grafikus... Talán zavart minket, hogy szinte mindenről ellentétes véleményünk volt, aa-tól Zszs-ig, de az viszont határozottan... Ő szürrealista, én realista-romantikus, Ő racionális, én álmodozó... Ő materialista, én szubjektív idealista... De talán ami a legfontosabb, hogy mindketten mást vártunk/várunk el egy kapcsolattól... És szerintem az sem tett túl jót a kapcsolatunknak, hogy én akkor még nem igazán léptem túl a volt menyasszonyomon, akivel majdnem össze is házasodtunk... Mert tudtuk a csajjal, hogy lesz köztünk valami, hiszen mióta ismertük egymást bejöttünk a másiknak, csak egy darabig nem láttuk egymást, és hát összejöttünk azonnal... Röviden ennyi...

TÖRI

2010. márc. 29. 16:44
 25/36 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,hogy megosztottad velem a történeted:)

Hasznos volt,számomra:)

2010. márc. 30. 21:14
 26/36 anonim ***** válasza:

Visszatérve arra hogy elvileg most szakítanál vele de nem tudod mikor látnád - egyik kapcsolatomnak így vetettem véget - hát istenem, lehet szánalmas, de taliztunk rá 1 nappal meghoztam ezt a döntést - és telefonon beszéltem meg vele- inkább telefonon minthogy 1-2 hétig hazudjak neki amikor beszélgetünk.

Igaz utána rá 1 hétre találkoztunk és megbeszéltük, majd elváltunk egymástól végleg

22F

2010. márc. 31. 10:13
 27/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy most mi lesz...

Találkozunk,02.09-én.Beszéltem vele tegnap,és mondtam,hogy egy ismerősőmmel elmegyek kirándulni...( Tudja,hogy a fiúnak tetszek)

Akkor kérdezte,hogy "Akkor nem találkozunk?!"

Így csak 8 nap múlva találkozunk,egy válaszban olvastam,hogyha találkozunk,akkor kérdezzek rá,és ha egy kicsit azt látom rajta,hogy elgondolkozik,nem gondolja komolyan,akkor szakítok.

Ő volt nekem az első:)..és olyan rossz,hogy vége lehet.De ha Ő nem gondolja komolyan,akkor nekem is felesleges.

2010. ápr. 1. 03:26
 28/36 BlackSword ***** válasza:
Ebben igazad van... és tényleg rossz, ha valami véget ér... de becsukni és kinyitni egy ajtót, nem ugyanaz a mozdulat???
2010. ápr. 1. 08:49
 29/36 A kérdező kommentje:

Ah,egy kínai mondás:)

Egy hét múlva találkozunk,és majd egy hét múlva többet tudok írni,de jelenleg,nem tudok semmit.

2010. ápr. 2. 22:58
 30/36 BlackSword ***** válasza:
Ha találkoztok légy megértő, de ugyanakkor határozott is... elvégre nem egy tárgy vagy, amit akkor vesznek elő a fiókból, amikor szükség van rá... önálló (és remélem) céltudatos lány/hölgy/nő (megfelelő réász aláhúzandó) vagy...
2010. ápr. 3. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!