Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom "megbocsájtani"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom "megbocsájtani"?

Figyelt kérdés
A jelenlegi barátnőmmel már több mint egy éve együtt vagyunk, de a mai napig rosszul esik , ideges leszek stb. ha arra gondolok hogy elöttem egy másik fiuval veszitette el amikor már ismertük egymást kb 1 éve és állitása szerint már akkor is szeretett. (kb 3 honapra rá jöttünk össze.)Azóta se és elötte sem volt soha még csak veszekedés sem, és mindent elmondtunk és mondunk is egymásnak de mégsem tudom "megbocsájtani neki".
2010. márc. 28. 23:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ki kell beszélnetek magatokból. Neked el kell mondanod, és neki együttérzően és megértően végig kell hallgatnia!

Amúgy meg ne aggódj ilyenen, biztos hogy te voltál olyan tejbetök hogy hagytad, a másik srác meg nem.

A szüzesség miatt én is voltam már féltékeny hasonló helyzetben, de végülis megbékéltem vele.

Az a másik srác semmi olyan teljeset nem kapott a csajtól mint amit te kapsz most tőle!!!!

2010. márc. 29. 01:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg gondolkozz mér el.

Önző a hozzáállásod és csak a magad szempontját nézed.

Te talán szűz voltál?

Ő hogyan bocsássa meg neked a korábbi barátnőidet? Hm?

Nem kölcsönösségen alapul egy kapcsolat? Neki még többet kell ilyen alapon elnéznie neked. Nem igaz? Szerintem így nézve NEKED jó üzlet, ha kölcsönösen nem ezzel foglalkoztok! Jobban jársz!

És tényleg mire van szükséged? Őrá? Őt szereted? Vagy az elszakadt régi szűzhártyáját?

2010. márc. 29. 01:39
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy lány szeret valakit, nem fekszik le mással.
2010. márc. 29. 01:51
 14/21 anonim ***** válasza:
De ők már ismerték egymást, amikor a lány elvesztette a szüzességét.
2010. márc. 29. 01:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy ismertek, masik dolog, hogy nem jartak.

Attol elteroen, hogy szeretet nem biztos, hogy gondolt arra, hogy te is ugy erzesz.Mit kellett volna csinaljon?Varjon egesz eletebe rad?hogy vajon ossze josztok-e?

korotok?

2010. márc. 29. 08:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a múlton rágódsz a jelened rontod el vele. Nem volt a barátnőd, tehát joga volt azt tenni amit jónak látott. Lépj túl a rossz érzéseden mert nem jogos, inkább önzőségre vall, és az nem szép dolog, és nem szeretetből jön. Mit szólnál ha ő is így tenne veled? Jogosnak éreznéd? Na ugye. Az agyad te irányítsd, ne ő téged.
2010. márc. 29. 10:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Itt is ott is látok igazságot. És valóban az volt a "magyarázata" hogy én nem léptem elég "erösen" fel felé. Viszont szeretett. Akkor miért tette meg? Ezzel akarta felhivni a figyelmet? Ez indok? Mások komijára válaszolva pedig: Én szüz voltam vele veszitettem el. Akkor teszem fel a kérdést: Ha most forditva sült volna el a dolog akkor én lennék sajnálva és ö lenne a gonosz hogy nehezn felejti el? Nem értem miért kell fájdalmat okozni annak akit szeretsz azért hogy észre vegye magát... Kedvesebb úton nem lehet? Várok további hozzá szólásokat.
2010. márc. 30. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is sajnálod és sajnáltatod magad, akkor az lesz a vége hogy otthagy a barátnőd amiért nem lépsz ezen túl. Most veled van, téged szeret, mit akarsz még? Ezek szerint a barátnődnek nincs joga hibázni? Vagy te soha nem hibáztál még? Jó hozzáállás. Majd ha elhagyott,utána leesik neked is hogy inkább a jelen életetekre kellett volna koncentrálni. Dehát mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja. Csak nem halak vagy?
2010. márc. 31. 07:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Én előbb azzal próbálkoznék, akit szeretek, azután jöhetnek mások, pótléknak.
2010. márc. 31. 11:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Jo, de azt irtad, hogy volt baratnod, nem is egy, azert irtam en is amit irtam... de igazából akkor neked ő az igazi első komoly...

és így jobban értem, hogy mit érezhetsz...

Viszont igaza van mindenkinek abban, hogy ne ezen siránkozz és ne ezen agonizálj, mert ez borzasztó lehet a barátnődnek... és ha ő is szerelmes beléd, akkor csak még rosszabbul érzi magát ha folyton ezzel jössz...

inkább örülj neki, hogy végre egymásra találtatok, a tiéd, és becsüld meg őt, tedd boldoggá!

Persze csak ha szereted!

2010. márc. 31. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!