Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom "megbocsájtani"?
Ki kell beszélnetek magatokból. Neked el kell mondanod, és neki együttérzően és megértően végig kell hallgatnia!
Amúgy meg ne aggódj ilyenen, biztos hogy te voltál olyan tejbetök hogy hagytad, a másik srác meg nem.
A szüzesség miatt én is voltam már féltékeny hasonló helyzetben, de végülis megbékéltem vele.
Az a másik srác semmi olyan teljeset nem kapott a csajtól mint amit te kapsz most tőle!!!!
Tényleg gondolkozz mér el.
Önző a hozzáállásod és csak a magad szempontját nézed.
Te talán szűz voltál?
Ő hogyan bocsássa meg neked a korábbi barátnőidet? Hm?
Nem kölcsönösségen alapul egy kapcsolat? Neki még többet kell ilyen alapon elnéznie neked. Nem igaz? Szerintem így nézve NEKED jó üzlet, ha kölcsönösen nem ezzel foglalkoztok! Jobban jársz!
És tényleg mire van szükséged? Őrá? Őt szereted? Vagy az elszakadt régi szűzhártyáját?
Az egy dolog, hogy ismertek, masik dolog, hogy nem jartak.
Attol elteroen, hogy szeretet nem biztos, hogy gondolt arra, hogy te is ugy erzesz.Mit kellett volna csinaljon?Varjon egesz eletebe rad?hogy vajon ossze josztok-e?
korotok?
Jo, de azt irtad, hogy volt baratnod, nem is egy, azert irtam en is amit irtam... de igazából akkor neked ő az igazi első komoly...
és így jobban értem, hogy mit érezhetsz...
Viszont igaza van mindenkinek abban, hogy ne ezen siránkozz és ne ezen agonizálj, mert ez borzasztó lehet a barátnődnek... és ha ő is szerelmes beléd, akkor csak még rosszabbul érzi magát ha folyton ezzel jössz...
inkább örülj neki, hogy végre egymásra találtatok, a tiéd, és becsüld meg őt, tedd boldoggá!
Persze csak ha szereted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!