Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a csajnak szerelmet vallott?
nekem csak kicsit teszik ennyi
de nem tudom mit mondhatnák neki
én 21 ő 18
de azé egy menetre jó lenne mert azt mondják nem semmi az ágyban olyan rossz lenne visszautasítani ha csak egy éjszakát akarok tőle ak mit mondjak neki
h nem akarom megbántani meg minden de azért ha gondolja egy estére összejöhetnénk?
ha ezt mondom kidob tutira :D
a barátom volt barátnője
nem hiszem h szajha:)
Ennyi bunkó szajházó taplót! Nem is ismeritek a csajt!
Szerintem mondd el neki az igazat, mármint, hogy a szerelem nem jön csettintésre, és te nem érzel még így, és tisztességtelen lenne ha kihasználnád őt, bár nagyon vonzó lány és a kisugárzása felébreszti a vágyaidat. Ettől nem tudsz tisztán gondolkodni, de nem akarod átverni. Ha ennek ellenére veled maradna akkor te bennelennél, de nem ígérhetsz semmit sem.
Te az elején tisztáztad mit szeretnél, és ő mégis bele fog menni. Na persze nem használhatod ki a lányt. Ha adsz neki egy esélyt, akkor tényleg kell adnod neki esélyt! Ha nem jön be nem jön be, de szerintem azt felejtsd el hogy megdugod aztán dobod, mert az patkányra és nem férfira vallana!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!