Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasitokban mi a legrosszabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasitokban mi a legrosszabb, legidegesítőbb? :D

Figyelt kérdés

Az enyém hajlamos elfelejteni h nem a hülye haverjaival beszél hanem az édes barátnőjével, úgyh nem úgy kéne hozzámszólni mint egy kutyához..

Kiváncsi vagyok másoknak is vannak-e gondjai a párjával:)

2010. márc. 28. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Én egy férfi vagyok és sztem nektek is ugyanúgy vannak idegesítő szokásaitok mint nekünk, és mégis elfogadunk titeket így.
2010. ápr. 4. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó már bocsi, de itt az a kérdés, hogy van -e a pasinkban valami idegesítő. A kérdésre válaszoltak a többiek, és egyik sem azt írta, hogy utálja ezért, csak egyszerűen idegesíti ez a szokása. Ettől még nem fog szakítani vele. És tudjuk, hogy bennünk is van idegesítő dolog DE NEM AZ VOLT A KÉRDÉS.Nem ártana értelmezni néha... /Am a kérdésre válaszolva: a párom legidegesítőbb tulajdonsága, hogy sokszor lusta, hogy megtegyen valamit. Még akkor is, ha az elég fontos lenne.
2010. ápr. 4. 18:48
 13/21 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 03-29 11:17

Barátnőd írta ki..?XD

2010. ápr. 4. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:

17:51

a RENDMÁNIA és a LUSTASÁG hogy fér össze? :D:D amúgy én pasimé - állandóan smárolni akar, pedig ondom neki hogy jólvan édes, egy kicsit mellőzzük a nyelvet...és folytatja ugyanúgy. pedig sokszor már zsibbad a nyelvem...xD

2010. ápr. 4. 19:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Én azt nem szeretem a barátomban,hogy állandóan kioktat,okoskodik...néha már a halálba idegesit vele.

De jó is ,mert nagyon okos,és mindig lehet tőle tanácsot kérni,sokat fejlödtem mióta vele vagyok.

Szóval ez az idegesitő tulajdonsága jó is lehet,csak az nem mikor azt akarja nekem elmagyarázni nekem ami egyértelmü,mintha én meg totál hülye lennék :D

2010. ápr. 4. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:

-Az esetek 70%-ban ki van kapcsolva a mobilja, amikor keresem, mert éjszakára kikapcsolja és mindig elfelejti visszakapcsolni.

-Sokszor nem mond ellent a drága anyucinak...még akkor sem, hogyha nagyon nincs igaza a mamusnak

-Folyton bocsánatot kér

Kb. Ennyi... De nem idegesít olyan nagyon egyik sem. Lassan két éve vagyunk együtt, az elején sokkal több minden zavart, most már nem, mert egyre jobban próbál ő is és én is alkalmazkodni... :)

2010. ápr. 4. 19:07
 17/21 anonim ***** válasza:

19:02

gyere el hozzánk 1napra meglátod!

nem úgy kel elképzelni a rendmániát h folyton pakol,hanem hogy amit letesz valahova ahhoz egyáltalán nem szabad hozzányúlni,se elmozdítani ha el van mozdítva akkor azonnal vissza kell tenni a mm-re pontos helyére.attól is kiborul ha a tusfürdőre nem zárom vissza a kupakot.

de amúgy meg lusta mivel semmire nem lehet megkérni se úgy hogy ő csináljon meg valamit sem pedig úgy hogy közösen csináljunk meg valamit

2010. ápr. 4. 19:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Húúú.. Talán az, hogy iszonyúan lusta, és az utóbbi időben egyre kevesebbet foglalkozik velem, ritkábban ölel meg. Ja meg az, hogyha cigizik. Nem függő, de társaságban elfogadja... De hozzáteszem, hogy én se vagyok tökéletes, neki is van 1-2 baja velem.
2010. ápr. 4. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Rendmánia = Semmittevők, unatkozók betegsége.

Egy rohanó, elfoglalt ember alig ha tud odafigyelni arra sietve eszik morzsál a kenyérrel kapkod, zabál. Örül ha van szabad ideje de azt maximálisan lustálkodással akarja eltölteni.

csak hogy tudjátok. Szeretnek kötekedni és mindig azt figyelik ki mit csinál. Cirkuszt rendez mert "nem zárod vissza a tusfürdőre a kupakot"

Adnék neki 2 olyan pofont... aztán megmondanám neki, ne játszd meg az agyad.

2010. ápr. 4. 19:25
 20/21 anonim ***** válasza:
állandóan dolgozik (de még csak nem is pénzér, és olyan szinten folyton dolgozik, hogy délelőtt suli, hazaér otthon a műhelyükbe csinál autókat-segítt apjának-, aztán hétvégén meg buliba dolgozik..), hisztis :D
2010. ápr. 4. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!