Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasitokban mi a legrosszabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasitokban mi a legrosszabb, legidegesítőbb? :D

Figyelt kérdés

Az enyém hajlamos elfelejteni h nem a hülye haverjaival beszél hanem az édes barátnőjével, úgyh nem úgy kéne hozzámszólni mint egy kutyához..

Kiváncsi vagyok másoknak is vannak-e gondjai a párjával:)

2010. márc. 28. 22:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%
Pedig te max. pincsikutya lehetsz, nem értem, miért várod el, hogy tiszteljen. Milyen alapon vannak neked igényeid? De most komolyan.
2010. márc. 28. 22:27
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

A barátom nem képes elérhető lenni a telefonján - hol lemerül, hol elfelejti visszahangosítani, hol otthonhagyja, hol a franc tudja mit csinál vele... én meg hol aggódom h mi van ha vmi baja van, hol majd idegbajt kapok a dühtől h nem elérhető :D de nem változik :D

Viszont ne vedd okoskodásnak, de sztem a sarkadra kéne állnod, és szerezned egy kis tiszteletet, mert ez így nem lesz jó. Beszéld meg vele, hogy Te bizony nem fogod tűrni, hogy így viselkedjen veled.

2010. márc. 28. 22:40
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Hogy a levegőre is féltékeny és hisztisebb, mint én:>
2010. márc. 28. 22:41
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

Az eddigi legtöbb barátom mind a nyakamon logótt, soha nem szálltak le rólam. Már-már meg őrültem néha. A mostani barátom is állandóan rajtam lóg, ha csak lehet. De Ő más, nem idegesít, hanem boldoggá tesz:D

Az egyetlen idegesítő benne az,nem lehet mellette féltékenynek lenni. Egyszerűen csak én kellek neki, és nincs egy csaj se, akit felpofozhatnék a féltékenysétől:D Mintha tudná, hogy én vagyok a nagy Ő :D

2010. márc. 28. 23:13
 5/21 anonim ***** válasza:

*22:40es lehet ,hogy ebben a telefonos elmesélésedben van egy kis féltékenység is? :)

Egyébként a kérdésre válaszolva: nem szeret borotválkozni ezért mindig borostás az arca és szúr. De am szexi.

Egyik bnőm barátja is ilyen, néha leszarja bnőmet de néha látni rajta ,szereti.

Lehet ,hogy evvel a kutyás hasonlattal csak azt akarja elérni ,hogy ne bízza el bnője magát túlzottan és harcoljon érte..

Mert ha teljes mértékben elbízod magad ,hogy neki csak te vagy és beléd van habarodva akkor elhidegül a kapcsolatotok, és kevesebbet csókolod meg kevesebbet öleled meg stb..

olvass utána pszichológiai dolgoknak ilyen téren.

2010. márc. 29. 01:54
 6/21 anonim ***** válasza:

rögtön felhuzza magát minden aproságon,ha nem ugy van ahogy ő akarja...hisztisebb nálam...

problémádra reagálva: elején velem is igy beszélt,mikor rájöttem,hogy ez azért messziről se jó,közöltem,hogy vagy változtat,vagy akkor ezentul a haverjait csokolgassa,mert engem nem fog ilyen hangnemmel...igaz el kellett neki ezt ismételni párszor mire megértette,és normálisan beszél velem,de azota a hangnem eltünt (meg az idioota haverjai is:D)

22/L

2010. márc. 29. 07:37
 7/21 anonim válasza:
az én pasimba semmi idegesítő nincs:D
2010. márc. 29. 10:01
 8/21 anonim ***** válasza:
Rita! Szóljál és megbeszéljük de ne firkáld ki mindenhova :D
2010. márc. 29. 11:17
 9/21 anonim ***** válasza:
22.40 vagyok. Nem, komolyan fel sem merül bennem. Szimplán bosszantó, ha pl utazom haza, és 10 perccel indulás előtt még fingom sincs, tutira kijön-e elém, aztán végre elérem, mondja h jön, de mire leszállok és hívnám h nem találom, megint eltüntette, így nem tudjuk megtalálni egymást... :D szeretek mindent 1000szer megbeszélni hogy pontosan mi hogy lesz, de így nem könnyű :D
2010. márc. 29. 22:36
 10/21 anonim ***** válasza:

az én barátom rendmániás-de már betegesen-

semmire nem lehet megkérni,mert lusta,még magának se hajlandó reggelit/ebédet/vacsorát csinálni,inkább éhen hal

de erről már elkezdtem leszoktatni

olyan mint egy kisgyerek még jó hogy nem nekem kell kitörölni a se**ét

2010. ápr. 4. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!