Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nead bejönnek a husibb csajok? Divatossan öltözködik kb 80kg lehet.
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:44
11/18 anonim válasza:
szeressük őket. mert legalább mindenhova tudsz rá pinát hajtogatni. imádom a tarkójukat+hasukat dugni nekik
PISTA
12/18 anonim válasza:
80 kg-os csajnál még nem tudsz mindenhova pinát hajtogatni
13/18 anonim válasza:
nem tudom miért baj az ha egy lány duci. ugyanolyan ember mint a többi, csak több rajta a fognivaló. ennyi :)
14/18 anonim válasza:
de monnyuk egy 140 magas 80kgos csajra??? arra már lehet
15/18 anonim válasza:
sajnos a mai fiataloknál gáz a 80 kgs csaj. mert pl elmész a diszkóba vagy valahova beléppsz aztán nézzed meg a fiukat mind 50 meg 60ks vézna kis szarok. aztán ha odamegy melléjük 1 kigyurt csávó akk tuti kokszol(persze csak a háta mögött mondják)mert elötte reszket a fejük
16/18 anonim válasza:
20:49-es vagyok ezzel azt akartam mondani hogy csökken a fiuk sullya ugyanugy megy a csajoké is. persze 1 40kilos csávó nem fog 1 80 kilossanl járni. persze láttam már olyant is hogy a csávó volt 80 kg a nő meg 150
18/18 anonim válasza:
Gyerekek, februárban olyna hihetetlen párt láttam hogy ha más mesélné, azt mondanám ez nonszensz. Egy 160 centis, nagyon vézna kis srác meg egy borzasztóan kövér csaj akik együtt járnak! Hihetetlenül nevetségesen néztek ki, amikor a gyerek megpróbálta átölelni hátulról kedvesen, úgy nézett ki, mintha hordót emelgetne! Ezt csak a furcsa párokhoz kívántam hozzáfűzni. :) Amúgy szerintem egy 80kg-nál nehezebb, de átlag magasságú csaj az már kezd kissé gáz lenni, öltözködés ide vagy oda, nem csak megjelenésben hanem a szexben is (gondolok itt arra hogy jó pár pozitúra lehetetlenné válik a méretek függvényében, persze tudom nem ez a legfontosabb). Volt egyszer kövér csajom, gerjedtem is rá akkoriban, de ennek ellenére nagyon elég lett belőle, soha többé ilyet. Vékonyhoz még nem volt szerencsém, de nem is kellene, nagyon igaz a régi mondás hogy kell az a "kis fognivaló". :) A mostani barátnőm sem egy pehelysúlyú leányka, de csinos és nagyon szeretjük egymást :D 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!