Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek egy fiúban a csajok úgy 14-15 év körül? Ha izmos, ha divatosan öltözködik vagy még mitől függ?
15éves lány vagyok. Szerintem ebben a korban még minimum 3-4 évvel idősebbnek kell lenni a fiúnak. Igaz a barátom csak 2 évvel idősebb, szóval ha jön valaki akibe tényleg szerelmes leszel, akkor teljesen mindegy, hogy hány éves, milyen magas, milyen színű a haja. Én például nagyon alacsony vagyok. Barátom pedig nagyon magas. 40cm van köztünk. Valaki beszól, de minket nem érdekel, mert nem kell a mások véleménye :) Tehát tényleg mindegy hogy néz ki.
És itt a kivétel mert nem jönnek be a divatb*zi srácok, se a vézna emó srácok. Jó ha van izma, nem kell kigyúrtnak lennie. De ha most a barátom lefogyna, vagy macisabb lenne, az se érdekelne, mert szeretem. Tehát mint mondta, a külsőség mindegy, a lényeg h ne legyél bunkó
"15 éves lány vagyok. Szerintem ebben a korban még minimum 3-4 évvel idősebbnek kell lenni a fiúnak"
És kifejtenéd, hogy mi a jó büdös francért???
Ja, hogy mitől függ, bocsi, teljesen másra válaszoltam.
Tehát: nekem nincs ideálom, egyszer egy ilyen srác, aztán egy olyan tetszik. Én teljesen kiszámíthatatlan vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!