Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nead bejönnek a husibb csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nead bejönnek a husibb csajok? Divatossan öltözködik kb 80kg lehet.

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
"Nagy kufferba jó pakolni, csak égő vele utcára menni."
2010. márc. 28. 20:48
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó ne vedd a szívedre, csak heccelni akart, sikerült is neki :)
2010. márc. 28. 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

azért egy 100kg feletti csat meglovagoltatni azért az már kellemetlen!

főleg egy magamfajta vézna srácnak!

de egy arányosan duci széparcú csaj akinek még a modora is jó bevállalnám hosszú távra!

2010. márc. 28. 20:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

jó az téyleg igaz, hogy kellemetlen.. de mirt gondolja minden hülye pasi, hogy kapcsolat 99%-át a szex teszi ki.. most a ducilánnyal való kapcsolatról volt szó.. nem a ducilánnyal való szexről..

hozzátartozik igaz, de nem az első helyre való..(NÁLAM)

2010. márc. 28. 21:00
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

második vagyok:

Ez csak egy mondás, nem én találtam ki.

Amúgy nyugodj meg, mindenki meg találja a párját és a szerelem nem válogat súly alapján.

2010. márc. 28. 21:04
 6/18 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten megnyugtató, de csak egyetértesz ha már leírtad nem!?.. nah mind1.. tudom, hogy nem a súly dönt..
2010. márc. 28. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:

én elég vékony vagyok, de volt már olyan hogy nagyon tetszett egy husi csaj arca... de mégis távolságtartó maradok mert zavar hogy sokkal nagyobbak, persze kicsit izgat is pont emiatt(a nagyon dagik nem izgatnak, sőőőt:/)

most pont van egy csaj aki nagyon tetszik, de olyan nagy feneke meg combjai vannak, hogy hülyén érezném magam mellette így nem fogok rányomulni....:/

2010. márc. 28. 21:21
 8/18 anonim ***** válasza:
52%
jah, nemtudom miért vannak a husi csajok kétségbe esve, csomó dagi fiú is van... szerintem örülnének neki ha valaki szóba állna velük, vagy netán egy husi csaj undorodik a husi fiúktól?:D
2010. márc. 28. 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, 70-80 kg,oké,nem egy topmodell,de 170-175-ös magasságnál azért annyira nem vész,szerintem.

Mondom ezt azért,mert én is ebbe a kategóriába tartozok,ok,van rajtam mit fogni,de nagy kövér malacnak nem érzem magam.

A srácoknak,meg akik "viszolyognak",hogy a csajszi molettebb,azt tudom üzenni,hogy a barátom 60 kg...3 éve boldogok vagyunk,és egyáltalán senki nem néz ránk furcsán...

2010. márc. 28. 22:49
 10/18 anonim ***** válasza:

Fénykép?

Amúgy nekem a gk. vezető oktatóm volt ilyen. Ő elég vékony volt, a felesége meg igen jó húsban. Nem volt túl kövér, de azért jóval nehezebb lehetett a férjénél.

2010. márc. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!