Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak szerintem volt hatalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem volt hatalmas bunkóság azután amiket tett?

Figyelt kérdés

A párom rendszeresen beszélget egy 16 éves lánnyal akit én utálok, mert a kis ***** direkt cseszi fel az agyvizem azzal h rámír hogy dicsekedjen és csak velem van elfoglalva, (erre nem kérek válaszokat nem ez a probléma) és múltkor rólam beszéltek, azthittem dfacebookon. Mivel azt mondta semmi titkolnivalója és bármikor elkérhetem a telefonját, ezúttal korántsem féltékenységből, megtettem. Egyáltalán nem tetszett amit láttam, főleg mert nem láttam semmit. Nem ez az első alkalom hogy törli az üzeneit, miközben az én telefonomban turkál a hátam mögött. Nem is ez a fő gond, én nem törlök, nekem semmi titkolnivalóm. Mikor rákérdeztem hogy ez mégis megint mi, neki állt feljebb és visszakérdezett hogy neki ugyan miért kéne megtartania az üzeneteit, nem velem beszélget, a lány sem velem beszélget és ugyancsak miért kéne megmutogatnia a beszélgetéseit, mikor NEKEM AHHOZ SEMMI KÖZÖM. Azután törli az üzeneteit ezzel a lánnyal, hogy egy barátnőm elcsábította egy társkereső oldalon és rávette hogy szakítson velem (vele beszélgetett miközben mellette feküdtem az ágyban de persze barátnőm küldte az infókat) mert állítólag nem szeret, aztán mikor a szakítás után barátnőm felfedte magát és elküldte a párom a halál ****ára, neki még volt képe visszakönyörögnie magát hozzám hogy bocsássak meg, ő tévedett és engem szeret... én meg, hülye voltam és visszafogadtam, mert végülis végig tudtam a kis játékukról, és tudom, egy idióta vagyok, de szeretem őt. De ez még csak a jéghegy csúcsa:D annyi dolga volt, hogy csak egyet írok mert hosszú ez így is. Nem érti miért akadok fent azon, hogy a barátnőit úgy hívja mint: cica, szívem, kincs, kicsi, és a fent említett lányt is így becézi, mondjuk ő rendszerint "baba, babám" nevet kap.

És én vagyok a féltékeny hárpia, azután hogy fennhangon kijelentette h semmi közöm hozzá...:D

2016. jan. 26. 20:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"aggodalomra ad okot az állandó törölgetés, vagy túlreagálom?"

Szerinted van értelme ezen rágódni azok után, hogy a barátod az ágyban melletted fekve megbeszélte egy számára ismeretlen csajjal, hogy nem szeret téged, és szakított is veled?

Remélem, átmegy a meglehetősen szokatlan analógia, ami hirtelen eszembe jutott, de szerintem a történtek után azzal foglalkozni, hogy ő kivel mit írogat, meg miért törli az üzeneteit, az kb. olyan, mintha bevinnének valakit a baleseti sebészetre nyílt combcsont töréssel, az ügyeletes orvos meg azt kezdené el nézegetni, hogy milyen csúnya nagy vízhólyag van sarkán szegénynek, mert feltörte a lábát a cipő, és elkezdené azt sebhintőporozni meg bekötözni.

2016. jan. 27. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!