Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra kívánjam a barátnőm?
Ha fejben nem vagy ott akkor nem fogod élvezni a szexet a csajszival. Bármennyire is szereted az intimitás megszűnt közöttetek.
Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy egy kicsit távolodjatok el egymástól, ne találkozzatok olyan sűrűn, próbáljátok újra egymásra találni. Persze ebben az is benne van, hogy vége lesz a kapcsolatnak, de ha nem vágytok egymás társaságára akkor annak már úgy is mindegy.
37F
Beszéltél már vele arról, hogy mik az ágyban a vágyaid? Kommunikáltatok arról, hogy min változtassatok, hogy jobb legyen?
Próbálj meg beszélni vele, csodákra képes az egyenes beszéd.
kihűlt a szerelem, nincs meg a kémia már. Tudom milyen, nekem sincs már meg a párom iránt, tök szar, de nekün van két gyerekünk, (én vagyok a nő) úgyhogy nekem ez van, ezt kell szeretni.Még az érdekelne, hogy az elején volt nálad kémia? Szikra? Wow? vagy sosem volt meg.
Ti már barátok vagytok, szerintem ne szédítsd a lányt, hanem engedd, hogy mással boldog legyen, s te is találhatsz olyat, akibe szerelmes leszel, és miért ne lehetnétek továbbra is jó ismerősök, akik havonta kéthavonta megisztok egy sört, kávét...???
Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!