Mit tehetnék, hogy újra kívánjam a páromat?
Szerepjáték. Tudom, hülyén hangzik, de nálunk bevált :)))
Jó, nem mindennap öltözünk kalóznak meg tengerésznek, erre szükség nincs is, de jókat szoktunk röhögni közbe. És, mi nem is vagyunk az ágyban 'fapofák' :]]
Szia, én másfél évig küzdöttem ezzel a szülés után. Iszonyat volt, mert amúgy nagyon jó a házasságunk, akartuk a babát, imádjuk egymást, a gyerek egy nagyal, ő sem sírós, stb.stb. Aztán más miatt (egy családi tragédia feldolgozása céljából) pszichoterápiára mentem, ahol kiderült, h többek között a szülési depresszióm maradványa okozta ezt... Más pobléma is volt (a családommal, amit szintén sikerült nagyjából kitisztázni) de a fő ok az volt, h anno nem vettem komolyan a szülés utáni depressziót. Bár elmúlt anno 3-4 hónap alatt, de a vonulata, a szexuális passzivitás megmaradt. Feloldotta bennem, azóta minden ok, akár heti 2x-3x is együtt vagyunk, majdnem mint előtte :)
Te voltál depressziós? Egyéb családi, anyagi, munkahelyi probléma?
lehet a hormonok "játszanak" veled, sajnos ez nagyon rossz, ismerem ezt a helyzetet, de nekem 5 hónappal a szülés után elmúlt.
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!