Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogyha egy nő meg egy férfi már évek óta együtt vannak, a nő megcsinál minden házi munkát a férfinél amikor ott van nála de nem laknak együtt?
Zavarja a pasit a kosz, nem disznóólban lakik, de maga után nem nagyon pakol el. Igazából nem extrém eset, átlagos pasi tulajdonság tisztelet a kivételnek.
Ha magára maradna takarítana feltételezem, korábban járt hozzá takarítónő.
Most már, hogy barátnője van, ő csinálja, mint majdnem minden háztartásban, sajnos a nőnek kell megcsinálnia, különben nem történik semmi.
Az utolsó kommentre még:
- Nem, nem átlagos pasi tulajdonság, igénytelenség.
- Nem, nem kizárólagos női "jog" a takarítás, és nem majdnem minden háztartásban van ez így.
- Ha a nő is ott élne, akkor sem lenne természetes, hogy mindent ő csinál, de ebben az esetben nem más, mint színtiszta kihasználás.. a vak is látja, csak a nő nem.
"Zavarja a pasit a kosz, nem disznóólban lakik, de maga után nem nagyon pakol el. Igazából nem extrém eset, átlagos pasi tulajdonság tisztelet a kivételnek. "
te jó isten :D nem, nem kellene normálisnak/átlagosnak lennie, hogy a pasi egy trehány disznó, és bejárónőnek használja a barátnőjét.
ez nagyon nagyon nagyon nem okés, de az a nő sem normális, aki ezt megcsinálja.
nagyon egyszerű, ne végezzen a nő házimunkát ott. ha kosz van, hát kosz van, előbb utóbb a pasi rendet fog tenni, de ugyebár most nagyon kényelmes neki, hogy ingyen megcsinálják (írtad, korábban bejárónője volt XD te miben különbözöl tőle? abban, hogy még ingyen is szexelsz vele.. +neked nem fizet a takarításért)
#26-os:
Ez nem mese, amit kitaláltam.
Én mikor átmegyek a barátomhoz, együtt ebédelünk, de ő előtte elmosogat. Utána vagy én szoktam, vagy ő, de mindig ő tálal. Amikor takarít hétvégén, és én is ott vagyok, természetes, hogy besegítek, port törlök, néha fel is porszívózom és felmosok, mert szeretem, és ezzel (is) ki akarom mutatni neki. Sőt, ha nem marad étel utolsó napra, átmegyek és együtt főzünk.
De olyan is volt már, mikor vittem magunknak egy kis meglepi chipset vagy komplett ebédet.
De azt is képzeljétek el, hogy mivel ő utál beágyazni saját magánál, mindig én teszem meg. És egyszer mikor átjött hozzánk, ott aludt, reggel sietnünk kellett és ő ágyazott be. Szerintem tök megható volt, hogy ennyire értékeli, amit én teszek érte, hogy beágyazott nekem, pedig köztudottan utálja :)
Bár, én eleve az a nő vagyok, aki egyrészt nem stresszel ezeken a dolgokon, másrészt a munkamegosztásból a nőies részeket inkább én csinálom meg.
Tudom, hogy a legtöbb férfi, a te barátod is, értékeli, hogy ezt megteszed. Bár nem kéne még alapvetőnek lennie, hogy ezeket te csinálod, de gondolj bele, te alakítottad így. Mondd meg neki, hogy segítesz, de neked már fárasztó, hogy ő nem csinálja veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!