Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, hogyha egy nő meg egy férfi már évek óta együtt vannak, a nő megcsinál minden házi munkát a férfinél amikor ott van nála de nem laknak együtt?

Figyelt kérdés
A nőt nem támogatja a férfi anyagilag, de amíg ott van nála ehet ihat. Tehát a nő elvégzi a házi munkát, mos, takarít, mosogat (azt is amit nem csak ő szennyez össze pl. ha előző nem nem találkoztak akkor is elmosogat, holott ő akkor nem evett)cserébe a férfi vállalása ez, hogy bevásárol kaját. Heti 4x5x van ott a nő nála pár órát. van, hogy heti egy tejes napot de ez a legtöbb. Ez így fair?
2016. jan. 20. 15:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

1-es és 9-es válaszoló vagyok, nő.

A vőlegényem rengeteget dolgozik, amíg nem éltünk együtt, bizony nála sem volt patyolattisztaság az albérletben (no meg a lakótársai elég igénytelenek voltak), de SOHA nem várta volna el, hogy bármit takarítsak nála, ha egyszer nem élek ott. Ha esetleg ott ettünk, főztünk akkor segítettem ill. elmosogattam, ez ellen nem tiltakozott (próbálta volna meg :)), de őt ismerve leszakadt volna a bőr a képéről, ha elvárná, hogy olyan helyen takarítsak, ahol nem is lakom. Étterembe ritkán járunk, párhavonta, más helyekre eljárunk sokszor. Az étterem az egyetlen ahol sosem hagyott fizetni, de más helyen én fizettem a belépőket, vagy volt olyan program ahol mindenki fizette a saját részét, nem volt kőbe vésve, ahogy épp kijött a lépés, filléreskedés nélkül, viszont teljesen egyensúlyban.

Azóta együtt élünk, általában én takarítok, vásárolok be és főzök, mert sokkal több szabadidőm van (reggel indul, késő este ér haza), de az fényévekkel másabb szitu, ha egyszer ott lakom basszus (albérlet, amit felesben fizetünk). Egyébként pedig szó nélkül leviszi a szemetet, mos, kitereget, elpakol maga után, tiszta ember, nem kell utána külön takarítanom. Ez szerintem így tök normális, prímán működik.. Még sosem vesztünk össze házimunka vagy pénzügyek miatt, egyikünk se érzi azt, hogy többet "tesz bele" ebbe a kapcsolatba, mint a másik. Miért? Mert nincs így.

Egyszer próbálná meg valaki azt mondani nekem, hogy akkor te mostantól ezt csinálod és kuss van, mert én úgy döntöttem így a fair.. Egy másodperccel tovább nem maradnék ilyen ember mellett.

Kérdező, annyit tudnod kell, hogy a pasid nem fog változni akkor sem, ha lesz jövedelmed. Majd figyeld csak meg. Szép kilátásaid vannak, meg kell hagyni.

2016. jan. 20. 16:18
 12/28 anonim ***** válasza:

Szolga vagy önként és dalolva, a barátod meg azért van veled, mert pár falatért ingyen takarítasz és ez neki kényelmes.

N

2016. jan. 20. 16:18
 13/28 anonim ***** válasza:

Tessék mi külön élünk, de senki nem tekinti extra ajándékozásnak, hogy vacsorát ad a másiknak. Néha, ha több napra megyünk viszünk is enni. Saját lakásban, saját házi munkát magunk csináljuk, mosogatás közös néha itt is, ott is. Programokat felesen, aki szervezte leginkább. Barátom ha többet van nálam ad pénzt a rezsibe is.

Szerintem ez normális. Te csak cseléd vagy, akit még dugni is lehet, és beéri azzal, hogy eszik valamit vacsorára (amit gondolom ő főz meg)...

2016. jan. 20. 16:19
 14/28 A kérdező kommentje:

Van, hogy ő főz és a szemetet kiviszi.

Már annyit van ott a nő elvileg, hogy a pasi úgy tekinti mintha már majdnem ott lakna szinte, és majdnem ő tartaná el. Pedig a csaj otthon lakik, ott is eszik ott fürdik ott mos hajas stb stb. Most ez már nagyon aprólékos részlet de leírtam azért.

Persze nem tiltja meg a pasi, hogy nála fürödjön ott is előfordult.

Ha összeköltöznek akkor megmondta a nő, hogy nem fog egyedül takarítani mindenkinek ki kell vennie a részét egyen rangúan.

2016. jan. 20. 16:27
 15/28 anonim ***** válasza:

Ez tragikomukis :'D

Tehat par szendvicsert cserebe te mimdent takaritasz, o pedig azt allitja hogy mar olyan mintha o tartana el.

Istenem, ha ezt te elturod, akkor meg is erdemled.

2016. jan. 20. 16:29
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerinted kivenne a reszet? Eddig is be lehetett teged palizni, utana is cseled leszel.
2016. jan. 20. 16:30
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha nektek ez így jó akkor senkinek nem joga eldönteni, hogyan lenne normális. Mindenki élje a saját életét.
2016. jan. 20. 16:30
 18/28 anonim ***** válasza:

"Már annyit van ott a nő elvileg, hogy a pasi úgy tekinti mintha már majdnem ott lakna szinte, és majdnem ő tartaná el." - épeszű ember erre kimegy az ajtón és nem jön többé vissza.

Elképesztő vagy, kérdező.. egész egyszerűen elképesztő. Miért tetted fel a kérdést, ha valójában tökre élvezed a lábtörlő szerepet?

2016. jan. 20. 16:32
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék személyeskedni, leírtam egy szitut, erről szerettem volna megtudni idegen névtelen emberek véleményét.

Ennyi lett volna a cél, meg is történt.

2016. jan. 20. 16:34
 20/28 anonim ***** válasza:

De az a rendetlenség csak a nőt zavarja ezek szerint mert a pasi eddig is megvolt a koszban.

Ergo igénytelen és a nő meg próbálná tusztán tartani mint egy állatot,de egy állat értelmesebb mint néhány ember...

Szóval akkor miért jó ez a nőnek hogy kihasználják?

Mert a pasi az kihasználja és nem a barátnője egyáltalán.

Elég buta ez a nő vagy elvakult hogy nem látja.

Ha te vagy az a nő akkor inkább most hagyd ott ezt a pasit mert aztan nagyobbat koppansz.

A pasit egyáltalán nem érdekli hogy ott vagy vagy nem,takarítasz vagy sem...

Ő nem fog semmit csinálni és a nőért sem fog semmit sem tenni ami egy kapcsolatban elvárható.

32f

2016. jan. 20. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!