Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet még egyszer beszélnem vele erről?
Előre bocsátom, hogy hosszú lesz.
Több, mint egy évig voltam együtt egy sráccal, nagyon megszerettem. A kapcsolat tönkrement, mert az elejétől fogva eltitkolta, hogy ha nem érezte jól magát, és hazudott nekem ezzel kapcsolatban, mikor rákérdeztem, így nem tudtam segíteni neki, hogy jobban érezze magát velem, és sajnos abba a hibába estem, hogy azt feltételeztem, hogy nem elég lelkes velem és nem is szeret igazán, ezért sokszot veszekedéseke robbantottam ki akarva, akaratlanul, ami érthető módon az idegeire ment. Megfeledkeztem, hogy neki is mennyi gondja van, és segítés helyett önző voltam, mert azt hittem, hogy jól érzi magát velem, és más oka van a viselkedésének.
A sok probléma alatt tényleg sokat értek, sokkal többet vár el magától, mint amennyire képes lehet egyedül. És mások is tőle. Ha időben észrevettem volna magam, több szeretettel és megértéssel tudtam volna hozzá fordulni, de sose mondta, mivel elég zárkózott, nem csak velem szemben. És őt is aggasztja, hogy nehezebben tud már beszélgetni és nem tud kinyílni, és kifordul önmagától. Ez a probléma már előttem is fennállt, de nem akartam rajta változtatni, mert előttem sose mondta gondnak. Annyit mondott mindig, hogy ő ilyen, én pedig nem akartam erőltetni semmit. Szakításnál bukott ki belőle, hogy nem. Én arra gondolok, hogy a rengeteg gond, amit magába fojt, mert úgy hiszi, ezeken egyedül kell keresztülvergődnie magát és ezek a kötelességei kezdték el benne ezt a befordulást.
Nagyon bánom, hogy önző voltam pont vele, mert én nem ilyen vagyok. Minidg is segíteni igyekeztem a párjaimnak, de mivel ő nem szólt soha, nem tudtam mit tenni.
Szeretnék neki egy kis időt hagyni, hogy lenyugodjon és 1-2 dolog rendeződjön körülötte, és utána egy személyes találkozó keretében megbeszélni, hogy hátha el tudnák kezdeni egy új kapcsolatot (semmiképp sem a régit folytatni), új alapokon és új hozzáállással.
Szerintetek megérné ennyi idő után, hogy újra beszéljek vele erről?
(A szakítás és a veszekedések is midnig msnen keresztül történtek, ezért szeretném ezt személyesen intézni, és a szemébe nézni közben, hogy ha visszautasít akkor lássam rajta, hogy végleges és megfontolt döntés, mint ahogy a fordítottjánál is ezt szeretném látni.)
19/l a srác 18.
tegnap 19:02
A szeretet nem elég! Attól még ráunhatott a veled való kapcsolatra. A szeretete hozza vissza de ezzel nem lehet újrakezdeni, illetve lehet, csak nem lesz az igazi.
Persze mindez az én véleményem és lehet hogy tévedek, de most azt gondolom hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!