Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan lenne érdemes beszélnem...

Hogyan lenne érdemes beszélnem a szüleimmel a nyaralás alatt?

Figyelt kérdés
Szeptemberben Angliába utazunk az osztályommal, és még páran az iskolából, és érdekelne, hogy szüleimnek hogy a legolcsóbb, ha fel akarnak hívni, egyáltalán mennyibe kerül egy külföldi hívás oda. A skype-os gondolkodtam, de nem biztos, hogy lesz nálunk laptop, szóval ezen a lehetőségen kívül, kellene valamilyen ötlet.
2011. júl. 31. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet Romaing szolgáltatást bekapcsoltatni, amivel nem tudom kapsz 20 percet meg 20 sms-t kedvezményesen. Ezek is nagyon drágák, de kicsit jobban ki lehet jönni vele mint az alappal. Nem kell órákig trécselni minden este :)
2011. júl. 31. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
ha androidos telód van azon van google talk,ha anyudéknak is androidos akkor azon is van,bemész pl egy starbucksba,wifizel és tudsz ingyen google talkozni anyuddal (google talk az olyan mint az msn) ha viszont neked androidos anyudéknak me mondjuk valami más amin nincs talk akkor gépre letöltöd nekik a talkot és ugyanúgy tudnak veled "msn"-ezni ;) csak kell legyen neked vhol wifi de ez az összes mekibe starbucksba meg az ilyen beülős kajálós-piálós helyeken van ;)
2011. aug. 1. 10:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát már én is gondolkoztam ezen, csak skype-al, mert az van itthon is, meg a telefonomon is, de köszönöm mind a kettőtöknek
2011. aug. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!