Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes lehet még egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet még egyszer beszélnem vele erről?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy hosszú lesz.

Több, mint egy évig voltam együtt egy sráccal, nagyon megszerettem. A kapcsolat tönkrement, mert az elejétől fogva eltitkolta, hogy ha nem érezte jól magát, és hazudott nekem ezzel kapcsolatban, mikor rákérdeztem, így nem tudtam segíteni neki, hogy jobban érezze magát velem, és sajnos abba a hibába estem, hogy azt feltételeztem, hogy nem elég lelkes velem és nem is szeret igazán, ezért sokszot veszekedéseke robbantottam ki akarva, akaratlanul, ami érthető módon az idegeire ment. Megfeledkeztem, hogy neki is mennyi gondja van, és segítés helyett önző voltam, mert azt hittem, hogy jól érzi magát velem, és más oka van a viselkedésének.

A sok probléma alatt tényleg sokat értek, sokkal többet vár el magától, mint amennyire képes lehet egyedül. És mások is tőle. Ha időben észrevettem volna magam, több szeretettel és megértéssel tudtam volna hozzá fordulni, de sose mondta, mivel elég zárkózott, nem csak velem szemben. És őt is aggasztja, hogy nehezebben tud már beszélgetni és nem tud kinyílni, és kifordul önmagától. Ez a probléma már előttem is fennállt, de nem akartam rajta változtatni, mert előttem sose mondta gondnak. Annyit mondott mindig, hogy ő ilyen, én pedig nem akartam erőltetni semmit. Szakításnál bukott ki belőle, hogy nem. Én arra gondolok, hogy a rengeteg gond, amit magába fojt, mert úgy hiszi, ezeken egyedül kell keresztülvergődnie magát és ezek a kötelességei kezdték el benne ezt a befordulást.

Nagyon bánom, hogy önző voltam pont vele, mert én nem ilyen vagyok. Minidg is segíteni igyekeztem a párjaimnak, de mivel ő nem szólt soha, nem tudtam mit tenni.

Szeretnék neki egy kis időt hagyni, hogy lenyugodjon és 1-2 dolog rendeződjön körülötte, és utána egy személyes találkozó keretében megbeszélni, hogy hátha el tudnák kezdeni egy új kapcsolatot (semmiképp sem a régit folytatni), új alapokon és új hozzáállással.

Szerintetek megérné ennyi idő után, hogy újra beszéljek vele erről?

(A szakítás és a veszekedések is midnig msnen keresztül történtek, ezért szeretném ezt személyesen intézni, és a szemébe nézni közben, hogy ha visszautasít akkor lássam rajta, hogy végleges és megfontolt döntés, mint ahogy a fordítottjánál is ezt szeretném látni.)

19/l a srác 18.

2010. márc. 27. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Noss!

Okos vagy, hogy legalább te nem msn-en keresztül akarsz vele beszélgetni erről hanem személyesen.

Én egyébként ugyanilyen típus vagyok nem szoktam elmondani a problémáimat és a gondjaimat senkinek sem. Általában megoldom egyedül. Vannak akik ilyenek. Nekem 1 évbe telt míg , odáig jutottam, hogy na akkor lehet, hogy nekem is el kéne mondanom a problémámat a b.nőmnek és megbeszélni vele.

Nem tudom miért de mindig úgy éreztem mintha annyira nagyon nem is érdekelné őt az én problémáim gondjaim. Mert általában csak annyit kérdezett, hogy "minden rendben van?" Igazából én éreztem rosszul, de még most sem szoktam mindent elmondani, valamiért vannak ilyen típusú emberek is mint mi. De ettől függetlenül mindig szerettem és nem volt semmi probléma köztünk. A szakítás nem emiatt történt. 26/f

2010. márc. 27. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Ja amúgy igen beszélj vele mindenképpen.

2010. márc. 27. 17:25
 3/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy ő többet próbál teljesíteni, mint ami egy 18 éves sráctól elvárható. de ő ezt nem látja, csak azt, hogy ezt neki kell megoldania, és ebből volt a gond is, mert egy párkapcsolatban ha gond merül fel, az mindkét félre tartozik, és tudnia kell a másiknak, még ha fáj is, ha komolyan gondolják. én is gyerekes voltam, ezt elismerem, nekem is érettebbnek kellett volna lennem. de én még mindig úgy látom, hogy ha ezt meg tudtuk volna beszélni esélye lett volna annak, hoyg ez a dolog működjön. és ő akarna is róla beszélni, de nem tud. és ez őt is megijeszti. de mégis makacsul egyedül akar tovább menni. ha tudnám, hogy van valaki, aki tetszik neki és segíteni fogja, akkor hagynám, bármennyire fáj, mert tudnám, hogy lesz más, aki mellette áll és ez megnyugtatna.
2010. márc. 27. 17:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Hmm... Az én Párom én is idegesítettem és szakított velem, mert már nem bírt elviselni. Később visszajött hozzám a hülyeségeim ellenére, mert nagyon szeret (21 éves, én 18).

Eleinte csak cukkoltam, aztán észre vettem magamon, hogy elfajultam és egy idegesítő p*csa lettem (nem csoda, hogy baja volt). Viszont egyszer valahogyan felvette a telefonjára, és pár hét múlva megtaláltam. Nem tudtam mi az és lejátszottam. Amit ott hallottam, ráadásul ez mind az én számból jött ki, kínomban csak röhögni tudtam, mint egy idióta... komolyan mondom, nem voltam 100as XD

Az Én Párom is régen ezt csinálta, hogy nem sok mindent osztott meg velem. Az oka meg volt, csak rákellett jönnöm. Volt egy "legjobb"haverja akinek mindent elmondott, sőt olyanokat amik mondjuk csak kettőnkre tartoztak volna. Elegem lett, mert a kapcsolatunk meg már romokban volt, és rádöbbentettem, hogy ő kivel beszéli meg a gondjait amikor én itt vagyok neki és nagyon szeretem! Később kiderült, hogy a srác kihasználta őt és eltitkolt egy csomó mindent (még se olyan jó barát....).

Nos, Én mindenképp javaslom, hogy beszélj vele! Mindent mondj el neki amit érzel, szívből, lélekből. Aki lelkizős, szerintem a srác az, szóval az ilyen emberek szeretik a szívhez szóló dolgokat. Hitesd el vele, hogy mennyire megbántad.

És győzd meg arról, hogy, ha nem is mindent, de a fontos, lelkifurdalásos dolgokat, és ami nyomja mondja el neked. Arról is győzd meg, hogy Te egy igazi barát vagy és segítesz neki a nehéz időkben :)

És, ha ezt megérti tegyél meg érte mindent, és remélhetőleg jó lesz a kapcsolatotok :)

2010. márc. 27. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:

első vok megint:

Noss!

továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy találkozz vele személyesen valami nyugodt helyen mondjuk otthon, és beszéljétek meg, de mond meg neki, hogy le szeretnék veled ülni mint a legjobb barátod, beszélgetni, mert még mindig nagyon fontos vagy számomra, és nem viselném el ha tönkremennél. De ne hagyd magad lebeszélni a személyes beszélgetésről semmiképpen sem. Háát igen ez az úgymond igazi szeretet, mikor ha már nem is vagytok egy pár de akkor is aggódsz érte továbbra is, mert része lett az életednek.

2010. márc. 27. 17:36
 6/11 A kérdező kommentje:
igazából szeretném vele újrakezdeni, de teljesen más alapokon alapulva. a személyes találkozóba belement már, nem hiszem, hogy le fog beszélni, szeret még valamennyire, ezt ő is írta, de azt írta már nem annyira, hogy velem legyen, de remélem idővel, ha ez a beszélgetés segít neki, és látja, hogy számíthat rám elgondolkoztatja és mellette lehetek és sgíthetem úgy, ahogy azt az elején kellett volna. ő pedig remélem nem hazudik majd többet, mert már látja hova vezet. ha nem jön össze, legalább megpróbáltam.
2010. márc. 27. 17:49
 7/11 A kérdező kommentje:
már elmondtam neki a lelkiismeretfurdalásos dolgokat, de ő azt mondta, hogy már nem szeret annyira, hogy újrakezdje most. én rájöttema hibámra és tényleg nem esne nehezemre változtatni, sőt, azinkább én lennék, és ha úgy kezdtük volna, talán nem lett volna ez a vége. ezért írtam, hogy más alapokra szeretném építeni vele a kapcsolatot. és neki nincs senki, akivel megbeszélhetné.
2010. márc. 27. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:

1. ha a régi nem jött be neki akkor nem éprdemes! Az irántad érzett érzelmei nem fognak gyökeresen változni, ha egyszer rádunt.

2. msn-en százszor könnyebben vesznek össze az emberek mint élőben!!!!! Kerüld a személytelen kommunikációt!

2010. márc. 27. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni! minek feladni? sosem lesz elég jó, ha mi magunk sem teszünk érte. ha valamit megpróbálsz mi baj adódhat? már szakítottatok egy beszélgetés nem a világ vége.
2010. márc. 27. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:

ha rámunt volna nem egyezet volna bele abba, hogy találkozzunk és nem mondta volna azt, hogy még szeret valamennyire, szerintem. bár lehet, ki tudja, ez majd kiderül, mikor beszélünk, de szerintem nem 100% a dolog.

megpróbálni mindenkép megfogom, akkor is megpróbáltam volna, ha mindenki az ellenkeuőjét írta volna. csak kíváncsi voltam, mások hogyan látják azok alapján, amiket leírtam, vagyis, amiket érzek és gondolok.

2010. márc. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!