Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik az egy lányon, ha túl görcsösen szeretne pasit, vagy nem akar egyáltalán, nem elégedett önmagával ilyenek?
Sokszor mondták már, hogy a fiuk ezt látják, és így nem is mernek közeledni stb. De nem értem, hogy mi alapján jönnének rá ezekre. Akkor most hogy van ez?
15/L
Szia!
Már a nézésből rá lehet jönni mindenre:)
Legalábbis én mindenre rá tudok jönni, mindent értek ha valaki rámnéz:D
Nem szabad magad szidni előtte, h pl nem vagy jó ilyenek, mert ez tényléeg felesleges!:)
SOK SIKERT pusz!
20/F
Ez jó kérdés, én is hallottam már,hogy ezekre a kérdésekre nagyon érzékenyen reagálnak a fiúk, mi meg csajok állandóan a jeleket figyeljük és órákat beszélünk ezekről(már aki). Engem is érdekelne a válasz.
Egyébként szerintem annak tudható be, hogy a férfi feladata szerintem elsősorban a kezdeményezés( még akkor is, ha mostanában a nők megőrültek és ők akarják a gyeplőt a kezükbe venni és nyomulnak...), ezért nekük erre képességük van, ahogy bennük van az, hogy határozottak, stb. A nők génjeiben meg az,hogy érzelmesebbek, érzékenyebbek, empatikusabbak,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!