Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Látszik az egy lányon, ha túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látszik az egy lányon, ha túl görcsösen szeretne pasit, vagy nem akar egyáltalán, nem elégedett önmagával ilyenek?

Figyelt kérdés

Sokszor mondták már, hogy a fiuk ezt látják, és így nem is mernek közeledni stb. De nem értem, hogy mi alapján jönnének rá ezekre. Akkor most hogy van ez?

15/L

2010. márc. 27. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Már a nézésből rá lehet jönni mindenre:)

Legalábbis én mindenre rá tudok jönni, mindent értek ha valaki rámnéz:D

Nem szabad magad szidni előtte, h pl nem vagy jó ilyenek, mert ez tényléeg felesleges!:)

SOK SIKERT pusz!

20/F

2010. márc. 27. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés, én is hallottam már,hogy ezekre a kérdésekre nagyon érzékenyen reagálnak a fiúk, mi meg csajok állandóan a jeleket figyeljük és órákat beszélünk ezekről(már aki). Engem is érdekelne a válasz.

Egyébként szerintem annak tudható be, hogy a férfi feladata szerintem elsősorban a kezdeményezés( még akkor is, ha mostanában a nők megőrültek és ők akarják a gyeplőt a kezükbe venni és nyomulnak...), ezért nekük erre képességük van, ahogy bennük van az, hogy határozottak, stb. A nők génjeiben meg az,hogy érzelmesebbek, érzékenyebbek, empatikusabbak,...

2010. márc. 27. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos kérdés, írhatnának többen, akik okosabbak.:) Vagy fogadjuk el így a fiúkat az ösztöneikkel együtt? :D
2010. márc. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!