Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a férjem nem akarja megengedni, hogy fessem a hajam?
Mármint, erősen ellene van, mert hogy minek azt. Sose volt festve, és nem őszül, csak nem tetszik a színe.
Ilyen egyébként az eredeti:
És szeretném, ha valami értelmesebb színe lenne.
Nagyon szép a hajad színe, én legfeljebb egy kis melírral dobnám fel, de annyira ritka árnyalat, hogy kár piszkálni.
Ez a véleményem.
Véleménye a férjednek is lehet, és kérheti, hogy ne fess hajat, de az nem normális, ha bármihez az engedélye kell, vagy ha valamit meg akar tiltani.
Nem az apukád, nem a felettesed.
Egyenrangú felek vagytok.
Mond meg neki, hogy azért, mert te másmilyet szeretnél. Te hajad, jogod van valami épeszű színre festeni (másmilyenre is, csak ott azért már őt is érintheti, ha a te hajad a legbotrányosabb a falutokban vagy a húga esküvőjén vagy akármi :D nyilván nem erről van szó, csak eszembe jutnak ilyenek).
Nekem szép barna a hajam, de évi egyszer bordóra vagy padlizsánra festem (alig fogja meg, makacs hajam van, a tűzvörös sem okoz rajta nagy változást, de az a kevés nekem fontos) s az kicsit feldob, pár hét múlva pedig megdícsérnek miatta :D A párom hidrogénszőkétől élénk narancsvörösig sokféle hajat viselt már. Személyes jognak tekintem az ilyesmit. Véleményt persze lehet mondani, az OK.
Gyerekek szoktak ilyet kiírni, hogy anyu-apu nem ENGEDI, hogy hajat fessenek.
Felnőtt nő vagy, azt csinálsz a hajaddal, amit akarsz. Lehet a férjednek is véleménye, de ahogy látom, neki nem az a baja, hogy a választott szín nem jön be neki, hanem, hogy "minek az".
Az én férjemnek pl. a rövid haj nem jön be, de amikor olyan kattanásom volt, minden további nélkül levágattam rövidre. Nem tetszett neki, de attól még szeret :D Ő meg időnként leborotválja a szakállát, pedig nekem a szakáll jön be. Ilyeneken nem balhézunk, mindketten tudjuk, hogy a másiknak mi jön be, de attól még a saját szőrzetével azt csinál mindenki, amit akar.
Nem is kell megengednie, a te hajad, nem az övé.
Az hogy ellene van más... gondolom tetszik neki a hajad, hiszen nagyon szép világosszőke, ami ritka ha természetes. Én sose festeném ha ilyen szép színe lenne. Ettől szebb nem lesz úgysem bármilyenre fested.
Azért amiért feltetted ezt a kérdést, meg is érdemled a sorsod...
Normális felnőtt nő maga dönteni el mit csinál a testvével nem a férje (gazdája).
Okádék egy dolog ez a női hajfestegetés.
A férjednek tökéletesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!