Tényleg nekem kéne visszalépnem? A nővérem és a férjem szerint is le kéne mondanom a programot.
Lesz egy koncert hamarosan, és felvetettem a férjemnek, hogy elmehetnénk rá. Lelkesen mondta, hogy menjünk, persze. Másnap (ma) megkérdezte, hogy gond lenne-e, ha a volt lakótársát (a lakótárs azóta egyedül él megint, mióta a összeköltöztünk a férjemmel) elhozná, és együtt mennénk? Nem volt még ez sem gond, mondtam, hogy jó, de ma délután felhívta a férfi a férjemet, hogy mi lenne, ha inkább ketten mennének, és kanbuli lenne?
Én nem is értem ezt, nem tetszett az ötlet. A férjem szerint ne lássak bele semmit, mert a barátja azóta egyedül van megint,hogy ő eljött, nincs kihez szólnia a lakásban... De ez már nem az első eset, hogy a srác megpróbál az életünkbe furakodni... Többször hívta már fel a férjemet, hogy menjen át, sörözzenek vagy bármi, és ha már volt előre lefixált program vagy csak ketten szerettünk volna lenni, akkor már szó szerint duzzogott, és eltűnt 1-2 napra, nem lehetett elérni a srácot.
A nővérem szerint le kéne mondanom a programot szívjóságból, és menjenek a fiúk. Mikor mondtam, hogy nem szeretném, mert szeretem azt az együttest, és örültem, mikor láttam az eseményt, ráadásul még az én ötletem is volt az egész... Erre én mondjak róla le. Most a férjem és a nővérem is haragszik rám emiatt. Én vagyok a rossz, le kéne mondani róla? 26/N
Mostmar ugysem tudnatok olyan jol erezni magatokat..:/ szerintem is mondd le
Ertem h mi a bajod es ezt szerintem azert mondd majd el a ferjednek
A barátjának nincs senkije a férjeden kívül? Az azért elég gáz, netán ha szülni fogsz, de a fiú egyedül érzi magát, akkor is inkább őt választja a férjed, ahelyett, hogy melletted lenne, nehogy duzzogjon, mint egy óvodás? Nekem ez elég beteg dolognak tűnik, attól, hogy te is ott vagy, még jól érezheti magát, ha csak a magány a gondja.
Biztos önző vagyok, de én nem lépnék vissza a helyedben, pláne, hogy az egész program tőled indult. A "barát" meg építsen ki magának egy kört, és próbálja meg elfogadni a tényt, hogy a férjed életében nem ő a főszereplő.
Szerintem menj el a koncertre, keress egy normális pasit és a férjedet meg küld vissza a lakótársához.
Komolyan, nem hiszem el hogy ilyen van...itt a lagnagyobb gond a férjeddel van. Mégpedig az, hogy neki természetes, hogy egy megbeszélt programról inkább téged pattint le!
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!