Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nekem kéne visszalépne...

Tényleg nekem kéne visszalépnem? A nővérem és a férjem szerint is le kéne mondanom a programot.

Figyelt kérdés

Lesz egy koncert hamarosan, és felvetettem a férjemnek, hogy elmehetnénk rá. Lelkesen mondta, hogy menjünk, persze. Másnap (ma) megkérdezte, hogy gond lenne-e, ha a volt lakótársát (a lakótárs azóta egyedül él megint, mióta a összeköltöztünk a férjemmel) elhozná, és együtt mennénk? Nem volt még ez sem gond, mondtam, hogy jó, de ma délután felhívta a férfi a férjemet, hogy mi lenne, ha inkább ketten mennének, és kanbuli lenne?

Én nem is értem ezt, nem tetszett az ötlet. A férjem szerint ne lássak bele semmit, mert a barátja azóta egyedül van megint,hogy ő eljött, nincs kihez szólnia a lakásban... De ez már nem az első eset, hogy a srác megpróbál az életünkbe furakodni... Többször hívta már fel a férjemet, hogy menjen át, sörözzenek vagy bármi, és ha már volt előre lefixált program vagy csak ketten szerettünk volna lenni, akkor már szó szerint duzzogott, és eltűnt 1-2 napra, nem lehetett elérni a srácot.

A nővérem szerint le kéne mondanom a programot szívjóságból, és menjenek a fiúk. Mikor mondtam, hogy nem szeretném, mert szeretem azt az együttest, és örültem, mikor láttam az eseményt, ráadásul még az én ötletem is volt az egész... Erre én mondjak róla le. Most a férjem és a nővérem is haragszik rám emiatt. Én vagyok a rossz, le kéne mondani róla? 26/N

2016. jan. 4. 00:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is a férfiakat pattintsd le. Menj másokkal.
2016. jan. 4. 09:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Első körben te találtad ki a koncert ötletét, miért mondanál le róla te? A haver is megéri a pénzét, nemhogy örülne, hogy meghívtátok őt is, még le akar pattintani...de a férjed meg hogy nem osztja le?!

Érdekes emberek...

Ami szerintem korrekt megoldás: elmész a koncertre a férjeddel (a haver jön vagy nem, ő dönt), és majd egy másik időpontban elmehetnek kanoskodni.

2016. jan. 4. 09:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
háát a helyedben nem engednék és ha a férjem is ott pampognak közölném, hogy én találtam ki a programot magát haver örüljön, hogy eljöhet max utána ketten tovább állhatnak kanbulizni,de ez a legtöbb amit megengedsz, ha ez nem tetszik akkor te egyedül elmész a koncertre és férjed mehet a haver kanapéjára durmolni,de azokat az extrákat amiket tőled meg tudna kapni a havertól már nemigen tudná, gondolkozzon ezen el :D
2016. jan. 4. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Éppenhogy ahhoz kell ragaszkodni, hogy te mégy a férjeddel és a pasi marad ki. Különben hamar azt veszed észre, hogy ott kotyog egy harmadik kerék a házasságodban.

A haverság az egy dolog, az egy jó dolog, de hogy a férjeddel való kapcsolatodból kitúrjon egy másik pasi - na ez az a pont, ahol neked kell keményen a sarkadra állni!

A nővéred ostoba, a férjed veled szemben önző, mások felé jókisfiú és balek. Szívjóságot akar gyakorolni úgy, hogy közben ezt az ellenedre teszi? Talán keressen a pasi magának havert vagy társat, ne furakodjon be mások házasságába!

2016. jan. 4. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám le, az egyszer biztos. A férjednél te állsz az első helyen, nem a lakótárs. Nem is értem, hogy hozhatta elő, hogy te ne menj. Nagyon önző dolog a részéről. Gondolom felnőtt ember, ideje lenne barátnőt keresnie, az ilyen viselkedés helyett. Nőjön csak fel, mi az hogy duzzog, mint egy óvodás?

Egyébként a nővéred hogy jön a történetbe? Nem értem miért haragszik egy számára idegen ember hülyesége miatt. Mellesleg tényleg mehetne vele, ha ennyire sajnálja.

2016. jan. 4. 11:31
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez nagyon gáz ,a férjed egy barom.Én ezekután ugyan elmennék ,de teljesen biztos hogy nem velük.Akárki mással ,barátnövel ,fiú haverral ,társasággal-de a kedvenc zenekarom koncertjére egyedül is elmennék simán.A párodnak meg nagyon tepernie kéne ,hogy ezt megbocsássam.Irtó nagy tahó ,hogy még ö sértödik meg rád.
2016. jan. 4. 12:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Ment a zöld kéz!

Megnyugodtam, hogy nem látom rosszul a dolgokat. Amúgy a nővérem úgy jön a történetbe, hogy elmeséltem neki a dolgot, és ez volt a véleménye róla.

A férjem azzal védekezik, hogy a srácnak évek óta nincs állandó partnere (de hát nem is csodálkozom, hogy nem marad meg senki mellette. Nagyon önző ember - és ezt nem azért mondom, mert konfliktusunk van. Szerinte egy nőnek az a dolga, hogy főzzön, és széttegye a lábát, amikor a pasinak tetszik. Onnantól már működik a dolog. De ebbe nem szólok bele, az ő dolga, az ő életszemlélete.), és egyedül van a lakásban mindig, nem sokat jár el, csak a munka és néha megisznak egy sört a többiekkel.

A férjemnek megmutattam a válaszokat itt. Meglepődött, és azt mondta, menjünk akkor ketten. De őszintén szólva... nekem most nincs kedvem vele menni a koncertre. Lehet, tényleg az lesz, hogy elmegyek egy barátnőmmel, és megpróbáljuk mindezek ellenére jól érezni magunkat!

2016. jan. 4. 14:19
 18/21 anonim ***** válasza:
96%

Ügyes vagy. Én sem mondtam volna le.

A nővéred meg mehet ápolgatni a haver lelkét. Akár a koncerten.

2016. jan. 4. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Grat kérdező, ne hagyd magad!

7-es voltam

2016. jan. 4. 17:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

bár most már mindegy, de én is a 7-es válaszolónak adok igazat!

Egyébként meg vigyázz mert az ilyen jófej barátoknak szemet szokott szúrni egy jól működő párkapcsolat, nehogy a tiétekbe is belerondítson!

2016. jan. 4. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!