Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészít ez a kapcsolat. De véget vetni nem akarok. Most mi legyen?
egyszerüen nem illetek össze ha fojton veszekszetek.
mindkettötöknek van sajat erve amit nem akar valtoztatni.
kicsit meglehet hüjen hangzik de nezz utana hogy mijen horoszkopi tanacsadas segit.mert vannak ojanok akik egymessal mindeg marakszanak
Hát kiscsaj, ebbe beletapintottál. A helyzetem ugyanaz, csak 4 év után...és a megoldása/fejleménye a szakítás lett. Eleinte szétveti az embert a fájdalom, de idővel enyhül...és saját tapasztalatból mondom, jobban jársz ha a szakítás mellett döntesz ott, ahol már réges régen csak a feszültség, a megnemértés és a "túlélés" játszik fő szerepet. Jobb ez, mint lassan meggyűlölni egymást és rengeteg fájdalmat okozni annak, akit szeretsz/szerettél. Tudni kell emelt fővel távozni, mert azzal megelőzöd, hogy lesütött szemmel sírasd a hibáidat.
27f
13:21-es vagyok
A jövőtől félhetünk együtt, de majd kiderül... Gondolom neked is olyan problémáid vannak hogy fiatalon jöttél össze vele, és gondolom ahogy én is vagyok vele, félsz hogy hogy fogsz másikat találni... Hát figyelj midnnkinek sikerül mért pont nekünk ne menne ?:)
ezt egyrészt nem hiszem el olyan emberről aki magára mondja, másrészt nagyon ronda emberek is élnek boldog kapcsolatban:) gondolom egészen eddig rá se néztél pasira (ahogyén) és észre sem vetted hoyg van akinek kellenél. hát ezen ideje változtatni:)
az előző voltam
Nahát. Olvasgattam a válaszokat is. Igaza van a többieknek, nem kellene folytatnod ezt a kapcsolatot, ha már az időtök nagy részét veszekedés tölti ki, akkor annak már semmi értelme -sajnos.
Én már elfelejtettem néhány komoly kapcsolatot. Pedig én is rondának tartom magam -most mégis van barátnőm megint, 3 éve.
Nem hinném, hogy valaki csak a külsőségekért szeretne egy másik embert. Ha meg csak az számít valakinek, azzal úgysem lehet komolyan tervezni.
Hát akkor, lheet elsőre rosszukl hangzik, de próbálj neten ismerkedni. Nem kell túlkomplikálni, közösségi oldalak, ilyenek, és bár több próbálkozás kell hozzá, de bejöhet.
Ott könnyebben ismerkedhetsz, nincsen annyi gátlás, és ami fontosabb: először a belsőd ismeri meg a srác, külsőt csak képről pl, így könnyen előfordulaht hogy azt modnja a srác, bár a nő nem kate moss, de nagyon kedves és imádnivaló:)
Ez valóban rosszul hangzik. Én nem ajánlanám senkinek az ilyen netes ismerkedést.
Egyedül ülni egy gép előtt nem éppen felemelő élmény, csak depresszióba taszít.
Menj inkább emberek közé, szórakozzatok és majd jönni fog valaki más, akivel jól tudod magadat érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!