Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kikészít ez a kapcsolat. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikészít ez a kapcsolat. De véget vetni nem akarok. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Állandóan veszekszünk, 1 napig jó minden, aztán újra és újra. Úgy érzem nincs tekintettel rám, mert mindig azokat kérdezgeti amivel még régebben hülyére idegelt és már ha felhozzá akár 1 szóval is a vérnyomásom 200-on túl van. De valamiben én is hibás vagyok. Véget vetni nem tudok ennek az egésznek, mert hiányozna azért mert több hónap akár év is beletelhet amíg kiheverem. Most mit csináljak? én 18/l vagyok ő meg 24. És 3 évig voltunk együtt.
2010. márc. 27. 12:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

pfff kiscsaj ha most nem lépsz le mellette fogsz ragadni és majd csak 30-40 évesen (talán gyerek mellett)fogsz rádöbbenni hogy MOST kellett volna faképnél hagyni!

100és100 ilyen eset van még a tieteken kívül és sajnos kevés a Happy End

2010. márc. 27. 12:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogy elhagyod, ha nem változtat a dolgokon.

Ha ez sem ér semmit, akkor már csak a szakítás lehet megoldás.

2010. márc. 27. 12:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedj életed végéig. Ez a legjobb megoldás.
2010. márc. 27. 13:00
 4/20 anonim ***** válasza:

meg tudlak érteni, én egy éves kapcsolatommal voltam így, mint utólag kiderült én nem voltam elég teintettel rá, mert sok gondja volt, amit nem mondott el nekem, így nem tudhattam róla. és az ebből fakadó sok veszekedés tönkretette az érzéseit, bár az enyémeket is kezdte megcsócsálni. így megértem mit élsz át, én most épp azt érzem... annyit tudok javasolni, hogy ülj le vele, és próbáljátok meg kideríteni, hogy mért ilyen. ha nem mond rá értelmes választ és nem tudjátok pár hónapon belül megoldani, talán szünet vagy szakítás lenne a megoldás, bármennyire fog fájni és bármennyire megvisel :(

sok sikert!

19/l

2010. márc. 27. 13:00
 5/20 anonim ***** válasza:
Velünk is ez a helyzet, aztmondtam neki beszélnünk kell, ő már azthitte szakitani akarok. Aztán megbeszéltük és igy tisztán ahogy te a kérdésedben, kimondtuk minden bajunk, érzelmeinket, gondolatainkat, nemtörődve azzal h megsétjük a másikat. Oda lyukadtunk ki, h az a lényege egy kapcsolatnak, hogy boldogok legyünk, és minden egyes nap mintha egy picivel jobb lenne.(mármint a beszélgetés után) Társaságban is kettesben is . Beszléj vele nyiltan s őszintén, mi azért vesztünk sokszor össze, mert hazudott s istentudja milyen okokból nem mert már beszélni se velem jóformán, csak úgy mintha egy akárki lennék a haveri körből.Szép lassan már nem tudtunk mit mondni egymásnak csak kötöszködni, aztán ilyenolyan dolgokkal gyanitott meg... najó most egy kicsit eltértem a témától bocs :D De remélem segitettem :)
2010. márc. 27. 13:01
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább most szenvedj mint hogy 50 éves korodban verd a fejed a falba az elcseszett életed miadtt. Fiatal vagy még találsz másik pasit.
2010. márc. 27. 13:03
 7/20 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ez már minimum 2 éve van így. Azért fáradtam már bele. Leültünk megbeszéltük de nem bírja ki hogy ne kérdezgesse azt ami idegesít.
2010. márc. 27. 13:17
 8/20 A kérdező kommentje:
a másik meg az hogy nemhiszem hogy én kellenék akárkinek is meg hogy kölcsönös lenne a vonzalom bárkivel,
2010. márc. 27. 13:19
 9/20 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom mit élsz át, én négy és fél évig csináltam ezt... :(

Tudom hogy az egyetlen amit nem akarsz hallani az a sablonos hagyd el szöveg, és valoszinű most is forgatod a szemed hogy még egy aki nem a krédésre válaszol...

NEm írtad mennyire probálkoztok, vagy egyáltalán mennyire adtad a tudtára hogy téged ez zavar (bár egyértelmű, de azért mondd el neki ha még nem tetted.) Mi a 4.5 évből 3 éven ekresztül legalább átlagba körülbelül hetente szakítottunk és jöttünk 9ssze ujra még azon a napon, és akkor midnen jo volt (úgy két óráig). Aztán most nemrég elegem lett belőle, és bár két hétig csak feküdtem és zokogtam nem mentem vissza hozzá. Ha már beszéltetek erről, és megérti aproblémát és őt is zavarja, akkor probáljatok változtatni...Ha bármelyikőtök is ugy érzi h "ami nem megy azt neerőltessük / nem változok meg érte" akkor sajnos véget kell vetni a dolognak...

Ha még nem beszéltetek épp itt az ideje. Próbáld meg észérvekkel, kedvesen - tuti támadásnak fogja érezni és veszekedés lesz belőle- de csitísd, ne menj bele új vitába. MEgprobálhatjátok, de sajnos ez semmire sem garancia...

És a kellemetlen végszó: készülj fel rá hogy nem fog sikerülni, és kérlek - a saját érdekedben- inkább most lépj rajta túl. Leszel boldogabb mással. nem éri meg hogy elfecséreld a fiatalságod...Gondolom arra már te is rájöttél hogy bizony nem vele fogod leélni az életed...

Sok szerencst és kitartást

2010. márc. 27. 13:21
 10/20 A kérdező kommentje:
nagyon megpróbáltuk már, számtalanszor. De csak kérdezgeti és én vagyok a hibás miért leszek ideges. Hát nem is tudom. Jó, akkor vége lesz. Csak félek így most a jövőtöl.
2010. márc. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!