Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hét alatt nagyon szerelmesne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét alatt nagyon szerelmesnek lenni? Kamuzott a haverom?

Figyelt kérdés
Tegnap haverommal iszogattunk egy keveset és beszéltünk csajokról. Azt mondta nyáron amikor még 1 hetes (!)táborban volt megismert egy csajt akivel nagyon (!) szerelmesek lettek. Már arról is beszélt a csajnak,hogy le akarja fektetni. Ez szerintetek lehetséges 1 hét alatt? Lehetséges,hogy két 15 éves, 1 hét alatt nagyon egymásba szeretnek és egy heti nagy szerelem után le akarnak feküdni egymással? Mivel messze laktak egymástól meg sem próbáltak távkapcsolatban élni. Szerintetek ebből mennyi a kamu?
2010. márc. 27. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Felángolás mind kettőjüknek. :) ilyen van,szerelmesnek nem lehet lenni 1 hét alatt,ki se tudom mondani azt se hogy Szeretlek még 1 hónapon belül se. :D

Fellángolás,kívánták egymást azt ennyi.

18/L

2010. márc. 27. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebből minden kamu. Vagyis biztos nem hazudott, és ő is azt hitte, de ez nem szerelem.
2010. márc. 27. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Én bizony szerelembe estem 1 hét alatt, sőt, de azért nem feküdtem le a barátommal hamar. 4 éve vagyunk együtt és még indig szerelmes vagyok. :)
2010. márc. 27. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet szerelmesnek lenni 1 hét alatt. De még pár nap alatt is.
2010. márc. 27. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet, azt nem szerelemnek hívják. Azért szerelmes az ember mert már annyira megismerte a párja tulajdonságait,magát a párját. Egy hét alatt mibe lennél szerelmes? A két szép szemébe? A jó stílusába? Nem.. inkább amit kialakítasz magadban róla, szóval egy elképzelt személybe, mivel annyi idő alatt senkit nem lehet megismerni. Egyszer én is szerelmes voltam úgy, hogy nem is ismertem azt az embert. Nem csak mondom, tényleg az voltam, sírtam is mindig és 1 év kellett hogy elfelejtsem. De gondoljatok bele, hogy lehettem szerelmes ha nem is ismertem? Úgy hogy tulajdonképpen nem is őt szerettem, hanem akit elképzeltem magamnak, és azokat a tulajdonságokat rá irányítottam. Ezért van a sok csalódás is. Nem csalódnál ha a párod szeretnéd (szóval ismernéd) és nem a képzeleted szüleményét.
2010. márc. 27. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet, de ez még nem feltétlenül azt jelenti hogy igazat mondott. 12:22 (azt hiszem) annyit mondanék, ha az nem szerelem volt amit éreztél, akkor mi? barátság biztos nem, simán szimpatikus, biztos nem. Bár ha olyat is éreztél közben, hogy inkább a cápával etetted volna meg magad, mint hogy akármilyen más nőt dugj meg, akkor az bizony beton szerelem volt, ha nem éreztél ilyet akkor amolyan középszint, de még az is sokkal inkább szerelem, mint amit a legtöbb ember annak gondol, amúgy volt abban valami igazság amit írtál, de mégsem mindenben értünk egyet, de pont emiatt nem vagyunk, egy és ugyanaz a személy, ettől függetlenül persze sok ember gondolhatja pont így mint én, vagy pont úgy mint te.
2010. márc. 27. 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Simán lehetséges. Szerintem nem kamu. Saját tapasztalat. 3 éve a meloba a helyemre jött egy csaj. Szerelem elsö látásra. 5 napot dolgoztam vele és ugy belestem hogy azt el sem tudtam képzelni, hogy lehet ennyire szerelmes egy ember. Amikor idén visszamentem dolgozni. És találkoztam vele, ujra megdobogtatta szivemet. Sajnos nem jött össze vele nekem semmi.
2010. márc. 27. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti egy szóval sem mondtam hogy nem szerettem. Sőt azt írtam, hogy igen szerettem. De mivel nem is ismertem, valószínűleg a gondolataim miatt szerettem bele,ráruháztam mindenféle jó tulajdonságot. Aki persze nem ő volt, és utána ki is derült, hogy egy bunkó paraszt.
2010. márc. 27. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!