Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év kapcsolat után a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év kapcsolat után a párom még nem tudja akar-e gyereket. Ez normális?

Figyelt kérdés
Ő 32, én 29. Megkérdeztem, hogy egybe azért majd benne lenne, ugye? Erre azt felelte: "nem tudom." Ezt hogyan lehet érteni? Hozzátenném, van saját ház, kocsi, nincs hitel - mielőtt még valaki ezektől tenné függővé a dolgot. 29N
2016. jan. 14. 21:50
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Hát igazából azóta se sikerült döntenie a kérdésben. Viszont mostanában már szex után is rakat be Pharmatexet, azt mondja nem akar idegeskedni és ő így nyugodtabb. Szóval elég furán viselkedik mostanában, de azért jól megvagyunk. :)
2016. máj. 19. 13:18
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát ezt remélem csak viccnek szántad! :D Viszont pár év múlva majd nehogy visszasírd a fiatal éveidet, és nehogy azon kattogj, vajon milyen lett volna mással... Ahogy írtad is, egész jól éltek. Szóval a "várjunk" szó mögött nincs valódi ok vagy jelentés. De valójában mire is "kell" várni? A várakozással csak az évek mennek el, lényegi változást nem fog hozni. Hidd el, tudom miről beszélek. Én gyáva voltam lépni, és már túl késő is lenne.
2016. máj. 19. 13:37
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"azóta se sikerült döntenie"<->"mostanában már szex után is rakat be Pharmatexet"

Szerintem elég egyértelmű a válasz, csak te nem vagy hajlandó elismerni. Ő már rég döntött, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy nehogy ki tudd játszani.

Innentől kezdve a te döntésed: őt akarod-e jobban, vagy a gyereket. Mert a kettő együtt nem fog menni.

2016. máj. 19. 15:36
 34/36 anonim ***** válasza:
ez bukta
2016. jún. 6. 11:53
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves kérdező, ha még nem hagytad ott a "kedves" párod, hátha az én történetem után ott fogod. ;) Évekig voltam együtt egy harminc feletti férfival. Néha-néha megemlítettem neki, hogy szeretnék azért 30 alatt gyereket, de csak mismásolást kaptam, érdemi választ nem. Így tengtünk-lengtünk, egy idő után fel sem hoztam a témát, amit ő bizonyára úgy vett, hogy akkor nekem sem igazán fontos. Ekkor ahogy az lenni szokott, belépett a képbe egy harmadik személy, akivel egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Mivel nem akartam kettős játékot játszani, se megcsalni, szakítottam a párommal. A másik férfival 3 hónap múlva közös életet kezdtünk, eljegyzett, majd feleségül vett. A korábbi páromnak ehhez a sok év nem volt elég. Az első házassági évfordulónkon már megszületett a kislányunk is. Remélem értetted a lényeget.
2016. jún. 21. 13:30
 36/36 anonim ***** válasza:
Igazad van, én amúgy ezt a pasit páros lábbal rúgnám ki !
2016. jún. 21. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!