Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év kapcsolat után a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év kapcsolat után a párom még nem tudja akar-e gyereket. Ez normális?

Figyelt kérdés
Ő 32, én 29. Megkérdeztem, hogy egybe azért majd benne lenne, ugye? Erre azt felelte: "nem tudom." Ezt hogyan lehet érteni? Hozzátenném, van saját ház, kocsi, nincs hitel - mielőtt még valaki ezektől tenné függővé a dolgot. 29N
2016. jan. 14. 21:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális, hogy "nem tudom" választ ad. Mert ilyen nincs. 7 év alatt már kellett, hogy gondoljon erre a témára, és legyen róla valamiféle elképzelése, hogy akar-e és ha igen akkor mikor. A "nem tudom" az inkább egy nemmel ér fel, csak nem meri kimondani.
2016. jan. 15. 04:45
 12/36 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy megörököltetek egy házat, még nem a saját erőtökből vettétek."

Hidd el, egy 20 éve nem lakott házat nem könnyű ám lakhatóvá tenni... Mi ez, ha nem saját erő?

"De védekeztek?"

Nem! Szerinted ilyen esetben azért kellene?? :O :O :O Viccet félretéve, nem tudom ennek mi köze magához a kérdéshez. :)

Köszönöm a válaszokat. Kivéve az 5-öst...

2016. jan. 15. 09:27
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Belekényelmesedett a kapcsolatotokba, (a kritikus 7. év!!!) az is lehet, hogy un már téged és inkább kifarolna ebböl a kapcsolatbol csak lusta, még nincs meg, hogy kire cserélne. Ha te akarsz gyereket akkor ezt is vedd figyelembe.
2016. jan. 15. 10:16
 14/36 anonim ***** válasza:
32%

Hogy jön ide a védekezés? :D Elég buta vagy, ha nem látod az összefüggést :)

A pasid értelmes, és nem akar kölyköt. Csak lusta is, és nem akar szín vallani, mert akkor szakítani kellene, ami macerás.

2016. jan. 15. 11:02
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így volt.Beletörödtem.Majd Páromnak meghalt az anyukája és útánna volt nála egy fordulópont. Rá két hétre mondta,hogy szeretne gyereket.Addig meg mondta ,hogy ilyen anyagi körülmények között nem akar vállalni. Szerintem annyit tehetsz,hogy megkéred pontosan indokolja meg miért ez az álláspontja.
2016. jan. 15. 14:31
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
A védekezési dolgot arra értettem, hogy pl ennyi idő után mondjuk megszakításoztok, vagy néha ezt sem, és akkor van esélye a dolognak, és lehet megbarátkozik a gondolattal.
2016. jan. 15. 17:50
 17/36 A kérdező kommentje:
Mi az a megszakitas? Mi olyat nem szoktunk.
2016. jan. 15. 19:27
 18/36 anonim ***** válasza:
45%

Elmesélem Neked a legjobb barátnőm történetét.

Mert nagyon hasonló a tiédhez. Talán tudsz belőle merítkezni. :)

6 éve vannak együtt, a barátnőm 27, a párja 31. Náluk is nagy kérdés volt a gyerek téma, mert a "nem tudom" válasz náluk is gyakorivá vált. Barátnőm megelégelte a dolgot, és végső elkeseredésében abbahagyta a gyógyszer szedését, amiről nem szólt a párjának. Mivel nagyon szeretett volna anya lenni, anyagilag jól áll, a szülei is támogatják, és azt a döntést hozta, hogy megszüli a gyereket és egyedül is felneveli. Aztán mikor megtudta hogy terhes, a párja születésnapjára egy pár baba tipegőt vett, így tudatta vele hogy terhes. Elmondta neki, hogy szüksége van erre a babára, és ott az ajtó, elmehet, nem kell semmilyen formában támogatnia őket. Teljesen megváltozott a párja azóta, nyáron össze is házasodnak. Mellesleg a párja nagyon haragudott rá, de a végén azt mondta neki, hogy ennél szebbet nem kaphatott volna tőle, mint a kislánya. 2 hete született meg.

2016. jan. 15. 22:57
 19/36 anonim ***** válasza:
39%
Ez neked sikersztori? Egy barátnőm barátnője mi?! Ez egy undorító tetű dolog! Ennyi erővel a szomszéd is csinálhatta volna a gyereket! Ugyanis, ha a gyermektervezés nem közös döntés, akkor a jövőnek miért kell közösnek lennie?? (vagy a gyereknek) Normális felnőtt emberek az ilyesmit megbeszélik! ( már akivel lehet beszélni!)
2016. jan. 15. 23:23
 20/36 anonim ***** válasza:
22%

A megszakítást a megszakított közösülésre értem.

Nézd, ez közös döntés, nem erőltethetsz rá semmit, sajnos.

2016. jan. 16. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!