Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év kapcsolat után a párom még nem tudja akar-e gyereket. Ez normális?
"Attól, hogy megörököltetek egy házat, még nem a saját erőtökből vettétek."
Hidd el, egy 20 éve nem lakott házat nem könnyű ám lakhatóvá tenni... Mi ez, ha nem saját erő?
"De védekeztek?"
Nem! Szerinted ilyen esetben azért kellene?? :O :O :O Viccet félretéve, nem tudom ennek mi köze magához a kérdéshez. :)
Köszönöm a válaszokat. Kivéve az 5-öst...
Hogy jön ide a védekezés? :D Elég buta vagy, ha nem látod az összefüggést :)
A pasid értelmes, és nem akar kölyköt. Csak lusta is, és nem akar szín vallani, mert akkor szakítani kellene, ami macerás.
Elmesélem Neked a legjobb barátnőm történetét.
Mert nagyon hasonló a tiédhez. Talán tudsz belőle merítkezni. :)
6 éve vannak együtt, a barátnőm 27, a párja 31. Náluk is nagy kérdés volt a gyerek téma, mert a "nem tudom" válasz náluk is gyakorivá vált. Barátnőm megelégelte a dolgot, és végső elkeseredésében abbahagyta a gyógyszer szedését, amiről nem szólt a párjának. Mivel nagyon szeretett volna anya lenni, anyagilag jól áll, a szülei is támogatják, és azt a döntést hozta, hogy megszüli a gyereket és egyedül is felneveli. Aztán mikor megtudta hogy terhes, a párja születésnapjára egy pár baba tipegőt vett, így tudatta vele hogy terhes. Elmondta neki, hogy szüksége van erre a babára, és ott az ajtó, elmehet, nem kell semmilyen formában támogatnia őket. Teljesen megváltozott a párja azóta, nyáron össze is házasodnak. Mellesleg a párja nagyon haragudott rá, de a végén azt mondta neki, hogy ennél szebbet nem kaphatott volna tőle, mint a kislánya. 2 hete született meg.
A megszakítást a megszakított közösülésre értem.
Nézd, ez közös döntés, nem erőltethetsz rá semmit, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!