Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom semmiben sem támogat?
Ha van egy álláspontom, egy véleményem valamiről, ő azt sosem tolerálja, mindig az ellenkező oldalon áll. Már nagyon idegesít, hogy semmiben sem tud egyetérteni velem, nem tudja átérezni a helyzetem.
Példa: a párom azt szeretné, ha ügyfélszolgálati munkatársként dolgoznék egy jól menő cégnél, de én magamat nem tudom elképzelni ilyen munkakörben, nem vagyok az a kommunikatív típus, ezért is választottam magamnak az informatikai képzést, mert ott kevesebbet kell foglalkozni emberekkel, de hiába mondom neki, nem érti meg. Mit tegyek?
Tégy amit akarsz!
Bár nem igazán értem, minek vagytok még együtt, ha semmiben sem értetek egyet. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Fölöslegesen minek húzzátok egymást?
Sosem szerettem az olyan embereket, akik csak azért is az én álláspontom ellen vannak...
Szerintem egy párkapcsolatban pont az a lényeg, hogy támogassák egymást a felek, nem pedig mindenáron ellent mondjanak a másiknak. Ha a párod igazán ismerne Téged, akkor tudhatná, hogy neked ez az állás nem fekszik, szerintem csak arra hajaz, hogy minél több pénzt keres te is, vagy nem tudom. Azt láthatóan számba se veszi, hogy neked hogy lenne a jó.
Egy biztos, ez sehogy sem normális, szerintem próbálj beszélni vele. F
Mindig úgy érzed,te vagy a hibás?
Birtoklási vágy, önzés,empátia hiánya.
Gondold át vele a dolgaid.
ezt a kérdést én is kiírhattam volna :(
átérzem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!