Mit tudnék csinálni, ha anya semmiben nem támogat lelkileg és semmi sem jó amit csinálok?
Figyelt kérdés
Hozzá tenném,hogy már nem vagyok tini, de még itthon vagyok és,ha mondok neki valamit, akkor abból mindig vita van. Ordibál velem,mert ki akarok menni külföldre dolgozni egy jó ismerősömhöz, azt mondja, egy hét után hazajövök. Kiabál, mert rendeltem a neten egy angol könyvet társalgásit,amivel könnyebb lenne tanulni, kiabált,mert jelentkeztem egyetemre, bármit teszek itt mindig vita van. Annyit sírok, most is így megyek munkába.Azt mondja, hogy egy férfi sem fog mellettem megmaradni, mert én is kiabálok itthon, de mégis mit tegyek, ha állandóan ezt csinálja? Minél hamarabb el akarok költözni,de most még pár hónapig itthon maradok. Olyan nehezen birom ezt, ez normális dolog egyáltalán?2010. ápr. 26. 09:00
1/7 anonim válasza:
Pedig a legjobb az lenne,ha minél hamarabb elköltöznél otthonról. Ha ekkora a baj,akkor mért vársz még néhány hónapot?
2/7 anonim válasza:
Amint teheted, rögtön költözz el.
A távolság talán a jobb kapcsolatot is meghozza.
Képeslapon nem lehet kiabálni.
3/7 anonim válasza:
Sztem menj ki nyugodtan külfödre dolgozni és mutasd meg neki,hogy nem jössz haza egy hét után és hogy igenis képes vagy nélküle is meglenni mert már nem vagy gyerek.Csak bizonyíts!
4/7 anonim válasza:
Minek számolsz be mindenröl anyádnak? Nem tudom, hány éves vagy, de legalább annyira hibás vagy ebben a helyzetben, ha mindent elmesélsz, ha meg te is kiabálsz, akkor semmivel sem vagy különb. Tanulj, menj el dolgozni - akár külföldre, ha van biztos lehetöséged és utána költözz külön.
5/7 anonim válasza:
Ha lehetőséged van akkor költözz el otthonról. Természetesen ennek anyagi vonzata is van, melyet meg kell teremteni. A lényeg, hogy soha ne fojts el semmit, mindig önmagad legyél és ne engedd befolyásolni az érzéseidet, terveidet stb. Ha kiabálni kell kiabálj, ha sírni kell sírj. Ha úgy érzed biztos munkahelyed lenne külföldön, akkor ha van lehetőséged, próbáld meg-még abban az esetben is, ha egy hét múlva valóban hazajönnél, mert úgy érzed. Mindig legyél önmagad. Lehet, hogy ezek a veszekedések egy idő után csillapodnának-és biztos- csak le kell ülnötök néha komolyabban beszélgetni.
6/7 anonim válasza:
Én már úgy fogom fel, hogy ha úgyis mindenért hiszti jár, az legalább okkal legyen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még most jelenleg nem tudok elköltözni, de már tényleg nem bírom sokáig. Mindig azt hiszi,hogy igaza van és nagyon makacs. Utálja azt a férfit is, akivel most ismerkedek, pedig még csak nem is látta, pár dologból leszűrte, hogy nem hozzám való.
2010. ápr. 26. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!