Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van itt igaza? Megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van itt igaza? Megint nekem kellene nyelnem?

Figyelt kérdés

Korábban már írtam ki hasonló kérdést, de szerencsére megbeszéltük,megoldódott.

Mindketten már felnőttek vagyunk, huszonévesek.

Én vagyok a férfi.

Dolgozunk, de ha úgy van időnk, napközben viberen szoktunk egymásnak írni.

Ma is így történt.

A barátnőm megemlítette, hogy baj van, az egyik rokona beteg, kórházban van,s nem tudja, menjen-e dolgozni, meg mi legyen, mert el kellene utazni vidékre.Mondtam neki,hogy egyedül semmiképpen ne menjen,hanem az édesapjával közösen mert messze is van(mi is messze élünk egymástól sajnos), de ez most nem lényeges.

Beszélgettünk, de egy darabig nem írtam neki,mert dolgoztam, s nem néztem a telefont.

Jó 3/4 óra múlva látom teleírta a vibert(nem tudtam nézni).

S ezt írta.

Kb két órakor indulunk Le van szervezve. Ha sikerül 3 óra alatt ott vagyunk.

S hogy mindent látok, de egy sort sem írok(Tényleg nem láttam). Rendben sok dolgod van, tiszteletben tartom Majd akkor írok, ha odaértem, vagy kedvem van, na légy jó. Az én bajom, nem a tied. Élj tovább, de nélkülem. Ku.. va jó, hogy lesz..rsz, arra sem vagy képes, hogy megírd, hogy dolgozol. Szóval ennek így tényleg nincs értelme. Szrban vagyok, és le..rod. Láttad b..zdmeg

És visszaírtam kb fél óra 3/4 óra múlva, hogy el sem olvastam hidd el, itt sem voltam,s nekem ne ba..megolj. Én is volt, hogy írtam egy regényt s látta írt ki de nem írtál(Most az én hibám tényleg, hogy láttát írt ki, de valójában nem láttam? Be volt kapcsolva a net, de nem néztem a vibert:(

Hiába kértem bocsánatot,hiába kívántam mielőbbi felépülést, nem érdekli:( Azt hajtogatja, hogy nem tartozik rám, s hogy láttam, de egy egy sort sem írtam vissza me hogy ő nem fog keresni,s hogy mindig bazt írja ki láttam.

Nem tudok már mit csinálni:(

Valóban szólnom kellett volna, hogy bocs dolog van?

Váratlan munka jött közben, de az nem azt jelenti nem aggódodk.

2016. jan. 13. 11:12
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Miért is vagyok álszent? Mindig mindenben támogatom, mellette állok minden körülmények között.

Szólt a főnök, hogy most menjek,mert hívatott. Olyankor nem tudom elővenni a telefonom, hogy most "pill drágám, mennem kell. De nem csak ilyenkor csinálja ezt.

Kívánod, tudjam meg milyen elveszíteni valakit.

Meghalt az édesapám 3 éve, 5 éve a nagymamám, hat éve a nagypapám, idén ősszel a másik nagyapám, a dédim is 8 éve. Én is mondhatnám ezt.

Akkor legyek álszent.

Mindig szólok neki, de mindig ilyeneken van a vita főként.

Múltkor azért akadt ki, mert edzés után ott maradtam egy órát a csapattársaimmal szóltam akkor is, s akkor is leordított. De már megbeszéltük.

2016. jan. 13. 15:00
 32/46 anonim ***** válasza:
98%

Na jó, de ha ott se volt a gép előtt? Nem mondhatod a főnöködnek ha hív, hogy pill most action van az asszonnyal! Előtte megbeszélték könyörgöm.

Édeske, én 8 éve férjnél vagyok, harmonikus boldog kapcsoltban élek, és nem számoltatom el a páromat minden percéről, meg ő se engem. Mindkettőnknek megvan a saját élete, azon felül, hoigy van közös életünk is. Kétlem, hogy ezért érzéketlen r.banc lennék. Mindenki aggódik azért akit szeret, de ha fél óra offline üzemmóddal nem tud valaki megbarátkozni, az már a paranoia kategóriájába tartozik.

2016. jan. 13. 15:01
 33/46 anonim ***** válasza:
#31 azt kívanta hogy soha ne veszíts el senkit...
2016. jan. 13. 15:06
 34/46 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul fogalmaztam.
2016. jan. 13. 15:07
 35/46 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy a kirohanása előtt is írtam, hogy remélem minél előbb felépül, s támogatom bármiről is legyen szó.Komolyan türelmes vagyok vele minden téren. De mégsem kellett volna bammegolnia meg ilyeneket írni.

Volt, hogy egészen apró dolgok miatt rohant így ki, mikor nem írtam egyből vissza melóhelyen, hogy jó, akkor ne keress, ne írj, hagyj békén. Eleinte nem tudtam ezt kezelni, később már úgymond megtanultam, hogy olyankor inkább hagyom, hogy dühöngjön egyet.

Csak nem szeretem, ha utána úgy tesz, mintha mi sem történt volna.

Most is majd hazaesek, állhatok is neki tanulni, mert Pénteken vizsgázok(levelezőn tanulok).

Ugyanúgy aggódok én is és türelmes is vagyok.

Csak kíváncsi voltam, más is így kirohanna, ha nem írnak neki 45 percet? Valóban nem néztem a telefonomat.

2016. jan. 13. 15:13
 36/46 anonim ***** válasza:
40%

Én is veszítettem el nem egy embert. Én épp ezért aggódom, nem csak a páromért, anyumért is. Ha nem ér haza amikor szokott, akkor 1-2 óra múlva felhívom, hogy merre van, minden oké-e. Ugyanígy páromat is. És ha épp beszélünk, akkor írom neki hogy pill, még akkor is, ha épp 10 perce nem írt.

De köszönöm, hogy te azt kívánod nekem, hogy tudjam meg, milyen elveszíteni még valakit, jófej vagy. Én ennyivel is emberségesebb vagyok nálad.

Aki meg le-édeskézett. Ennyire a lelkicsekedbe tiportam, hogy már számodra megalázó "gúnynevekkel" is illetsz? Jó sz.r életed lehet :)

2016. jan. 13. 15:26
 37/46 anonim ***** válasza:
64%
Te voltál az, aki le érzéketlen r.bancozott...
2016. jan. 13. 15:33
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd társfüggő, akarnok természetű, kissé ostoba nő. Nem bántás. Az ilyenekből lesznek a zsémbes háziasszonyok. Kb ugyanilyen egy jó barátom barátnője, már mondtam neki, hogy hagyja el a nőt, de gyenge meglépni ezt. Tanulva ebből, is és saját korábbi kapcsolataimból, zsigerből kiszúrom az ilyen nőket a testbeszédük alapján is. Azt javaslom, ha békés életet szeretnél élni, elhajtod mint a magzatvizet. :)
2016. jan. 13. 15:43
 39/46 anonim ***** válasza:
Mert az is vagy, ha nem aggódsz a szeretteid miatt :)
 40/46 A kérdező kommentje:

Én?:O

Tessék?

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!