Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van itt igaza? Megint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van itt igaza? Megint nekem kellene nyelnem?

Figyelt kérdés

Korábban már írtam ki hasonló kérdést, de szerencsére megbeszéltük,megoldódott.

Mindketten már felnőttek vagyunk, huszonévesek.

Én vagyok a férfi.

Dolgozunk, de ha úgy van időnk, napközben viberen szoktunk egymásnak írni.

Ma is így történt.

A barátnőm megemlítette, hogy baj van, az egyik rokona beteg, kórházban van,s nem tudja, menjen-e dolgozni, meg mi legyen, mert el kellene utazni vidékre.Mondtam neki,hogy egyedül semmiképpen ne menjen,hanem az édesapjával közösen mert messze is van(mi is messze élünk egymástól sajnos), de ez most nem lényeges.

Beszélgettünk, de egy darabig nem írtam neki,mert dolgoztam, s nem néztem a telefont.

Jó 3/4 óra múlva látom teleírta a vibert(nem tudtam nézni).

S ezt írta.

Kb két órakor indulunk Le van szervezve. Ha sikerül 3 óra alatt ott vagyunk.

S hogy mindent látok, de egy sort sem írok(Tényleg nem láttam). Rendben sok dolgod van, tiszteletben tartom Majd akkor írok, ha odaértem, vagy kedvem van, na légy jó. Az én bajom, nem a tied. Élj tovább, de nélkülem. Ku.. va jó, hogy lesz..rsz, arra sem vagy képes, hogy megírd, hogy dolgozol. Szóval ennek így tényleg nincs értelme. Szrban vagyok, és le..rod. Láttad b..zdmeg

És visszaírtam kb fél óra 3/4 óra múlva, hogy el sem olvastam hidd el, itt sem voltam,s nekem ne ba..megolj. Én is volt, hogy írtam egy regényt s látta írt ki de nem írtál(Most az én hibám tényleg, hogy láttát írt ki, de valójában nem láttam? Be volt kapcsolva a net, de nem néztem a vibert:(

Hiába kértem bocsánatot,hiába kívántam mielőbbi felépülést, nem érdekli:( Azt hajtogatja, hogy nem tartozik rám, s hogy láttam, de egy egy sort sem írtam vissza me hogy ő nem fog keresni,s hogy mindig bazt írja ki láttam.

Nem tudok már mit csinálni:(

Valóban szólnom kellett volna, hogy bocs dolog van?

Váratlan munka jött közben, de az nem azt jelenti nem aggódodk.

2016. jan. 13. 11:12
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján egy komoly, értelmes fiatalembernek tűnsz. Most tényleg nem találtál valami értelmesebbet???

Haver egy nője is pont ilyen volt. Azon is képes volt kiakadni, hogy L. nem csak vele foglalkozott az esküvőnkön, hanem másokkal is, pl. a friss házasokkal, meg a többi vendéggel. Annyira megsértődött, amiért nem tudott bekapcsolódni egy beszélgetésbe, hogy este megindult a faluban, ész nélkül (rossz irányba), hogy akkor ő azonnal hazamegy (35 km légvonalban).

Bocs de ez a nő egy hisztérika!

Az se normális, hogy addig nem bírja ki Viber nélkül, amíg órán van. (Más tészta, hogy mennyire nem korrekt, hogy a tanítványait ugyanezért már átharapná.)

Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol nagy volt a távolság (1200 km elég nagy?) és maradt az ingyenes Viber. Volt, hogy órákkal később láttuk, hogy írt a másik, akkor válaszoltunk. Beszéltünk, amikor ráértünk, este meg skype-on "randiztunk". De eszembe se jutott ilyen balhét csapni, ha nem azonnal írt.

Neked is megvan a magad élete, meg neki is, de ő akkor nyugodt, ha folyamatosan kapcsolatban vagytok. Neki a Viber a póráz, elvégre ha írsz, vele foglalkozol, tudja mit csinálsz.

Később se lesz jobb, csak rosszabb.

Minimum kapcsolatfüggő a lányka, ÉS hisztérika.

Ülj le vele beszélni, hogy eztán reggel meg este, meló előtt meg után vagy elérhető, ha valami extra fontos, hívjon telefonon. Ha ebben nem tudok megegyezni, inkább tedd lapátra.

2016. jan. 13. 11:33
 12/46 anonim ***** válasza:

én előre megmondtam a barátnőmnek ha eltűnök akkor fontos meló van...

volt amikor irkált és látta egy idő után, hogy nem válaszolok, írta "látom dolgozol, majd írj ha vagy"...

szerintem nem kicsit túlzás amit ő csinált...rokon ide vagy oda attól még nem kellene ennyire meghülyülnie...

meg tanárként órán irkál??? hogy is van ez? diák előveszi a telefont akkor elveszik tőle, vagy rászólnak rakja el, erre ő órán telefonozik?

gondolkodj el azon, hogy hosszútávon megéri e ezt neked elviselni, meg hová fajulhat ez még...most oké annyi, hogy "leszarod", de mi lesz ha kombózza majd a beképzelt megcsalással, hűtlenséggel???

22F

2016. jan. 13. 11:36
 13/46 anonim ***** válasza:
jaj anyám, már megint.. a multkor irtam már Neked egy csomo mindent az angol mondat forditos kiakadására is.. foduljon szakemberhez vagy lépj le
2016. jan. 13. 11:42
 14/46 A kérdező kommentje:

Őszintén? Gondolkodok rajta erősen.

Egy 20 éves öccse van,ő nem ilyen, pedig neki is van barátnője és ők is messze laknak egymástól mint mi.

Én megértem, hogy sok a gondja. Elveszítette 3 éve az édesanyját, a nagyszüleit is,volt egy nővére aki szintén meghalt. Nekem is meghalt az édesapám, mégsem viselkedek így.

Minden reggel és este telefonálunk, mióta van viberünk azon is szoktam hívni.Megírtam neki, hogy tudod jól, hogy mindig írok, de ha nem tudok írni munkaidő alatt, akkor sajnálom. S azt mondta, hogy az volt a baja, hogy mindig azt írta ki a viber, hogy látta,látta,látta. (vagy 22 sort írt) de tényleg nem látam, ez nem az én hibám, hanem a viberé, gondolom én. Köszi, hogy értelmesnek tartasz.

2016. jan. 13. 11:42
 15/46 A kérdező kommentje:

Igen,én voltam, emlékszem rád:) Egész idáig semmi baj nem volt,tök aranyos volt. Történt most ez, s meghülyült. De kb egy ideig ilyen.

Kidühöngi magát, aztán mintha mi sem történt volna.

2016. jan. 13. 11:44
 16/46 anonim ***** válasza:

Előttem már leírták, egyet értek. Ez színtiszta hiszti. 14 éves csitrik szoktak így viselkedni, nem komoly, dolgozó nők. Egyáltal miért nem hívott fel ha baj van?

Vagy ez már elvárás, hogy mindig mindenki online legyen? Basszus mennyivel jobb volt régen, amikor még nem cseten éltünk párkapcsolatot...

Bocsi az offért. Nem a te hibád, ő regalálta túl, nem is kicsit.

2016. jan. 13. 11:45
 17/46 A kérdező kommentje:

Visszasírom azt az időszakot, mikor még se face, se viber,még iwiw, myvip, msn is csak akkor jöhetett be. Sokkal de sokkal jobb volt.

Pedig akkor is voltak barátok, barátnők és kapcsolatok, ugyanúgy eljárkáltunk, ugyanúgy volt olyan haverom barátnőm aki messze lakott.

Mégis tök jól megvoltunk. Sőt, fiú létemre leveleztem is lányokkal(27 vagyok)

2016. jan. 13. 11:58
 18/46 anonim ***** válasza:
28%

Na azért ácsi... te se vagy jobb.

Az a legjobb, amit Kiadsam csinál. Én is agyf.szt tudok kapni, mikor párom eltűnik úgy, hogy nem tudom merre jár. Annyi bőven elég, hogy pill meló, vagy tanulok, vagy bármi... Én is írom neki, hogy pill, ha másra nincs idő. Van, hogy hirtelen befut egy asap projekt, akkor nincs időm leírni a miértet, akkor vár.

Ahogy én is, ha neki dolga van. Ha elmegy úgy boltba, hogy azt se tudom mi van vele, aggódni kezdek. Ha úgy tudom, hogy épp ráér, és nem ír, akkor nekem is rosszul esik, ha nem ír. Ha beírja, hogy pill, akkor már ennyi is elég ahhoz, hogy tudjam, nem fog írni, ha visszajött akkor ír. Ennyi.

Ha ilyen a barátnőd, akkor vagy megszokod, és alkalmazkodsz, vagy elhagyod. De úgy gondolom, hogy egy pill-t beírni, amiről tudja, hogy feleslegesen vár választ tőled gyorsan, nem egy nagy kérés. Te is elég gyerekes vagy, és alkalmazkodásra képtelen.

2016. jan. 13. 12:16
 19/46 anonim ***** válasza:
én ismerem a sztori előtörténetét is és nem gondolnám, hogy a kérdező sem jobb. ellenkezőleg.
2016. jan. 13. 12:18
 20/46 A kérdező kommentje:

Mindig szólok neki. De nem hiszem el, hogy nem tud várni fél órát. Nem tudom egész nap a telót nyomkodni. Főnök szólt, hogy menjek, mert fontos. Nem tudtam még elővenni a telót, hogy dolog van.

Miért kell ba...szdmegolni? meg ilyeneket levágni?

2016. jan. 13. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!