Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki merjek közeledni?
Jajj!!! Csak buszsofőrrel ne kezd!
Hidj nekem!
Ők csak kihasználják a lányokat!:(
Amugy nem csak rád mosolyog...ez tuti...
Ha nem akarsz egy irtózatosat csalódni akkor hagyd az egészet! :(
aha, most még ugy gondolod , hogy rendes vagy!
Aztán belekerülsz a szakmába, mindjárt nem lennél olyan rendes!
Amugy tényleg tisztelet a kivételnek ! De ebből nagyon kevés van!
Én is oda vagyok a buszsofőrökért. Nem is egyért, mert 1xre 3 is tetszik :$
apukám is az, és anyumat is úgy ismerte meg és hátt itt vagyok én. anyum is sokat szenvedett mert apum sokat nézte a nőket, de hála istennek 1-2 balhé után már változtatott a dolgon. azóta meg semmi és ennek már 17 éve.
szal sztem emberfüggő. mert az egyik aki tetszik, neki van családja, és télleg nem is nézi a nőket, meg nem hízeleg. a másik, neki nincs családja, de ő sem nézegeti a nőket. de a harmadikból már kinézem a dolgot. szóval sok ilyen van, de vannak rendesek is.
mondjuk attól is függ, hogy hány éves vagy, mert ha fiatal vagy(15-18) akkor vigyázz velük, de ha meg már 20-és a többi onnantól fogva, egy próbát megér, és a végén jól is elsülhet a dolog :) szurkolok
Nekem is bejönnek :D XD
Szerintem inkább hagyd...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!