Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex miatt szakítani? Ugye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt szakítani? Ugye, hogy túlreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés

20/L vagyok, a barátom 23/F. Az igazság az, hogy még nem rég jöttünk össze (3hónap), de nagyon hamar volt szex és azóta is mindennap. Kb 2 hete észrevettem, hogy csak én próbálkozok, a barátom meg mondhatni csak tűrte. Pár napja vissza is utasít. Tegnap éjjel mikor kicsit már belekezdtem megkérdezte, hogy "Szókeresőzünk?"..sose éreztem magam még ennyire megalázva. Egész éjjel sírtam és azon gondolkoztam, hogy mi lehet a baj velem..ma elmondta: Ő nem akarja mindennap, mert egy héten 6 napot dolgozik 12 órában, fáradt és néha nap végén csak arra vágyik, hogy hozzábújak és úgy aludjunk el. Esküdözik, hogy nagyon szeret, de nekem már a szakítás is eszembe jutott, pedig soha senkit nem szerettem még ennyire.

Nem akarom elveszíteni, de a tudat, hogy ő nem kíván annyira, mint én őt szörnyű..ha ez van 3 hónap után, mi lesz 3 év múlva?

2016. jan. 11. 02:14
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Ez mar ilyen népbetegség hogy alig élik a párok normálisan a szexuális életet. Egy mentálisan és fizikailag egészséges embernek van étvágya (nem feltétlen szexre gondolok lehet az egy smárolás is vagy egymás kényeztetése),tehát nincs miről beszélni. De ne magadat okold (pl. nem nézel ki elég jól stb). Meg nem feltétlen téged nem kíván inkább csak magát a szexet. Ha nem veled van a baj akkor neki van magával problémája (pl. munka miatti stressz, lehangoltság).
2022. okt. 24. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!