Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex miatt szakítani? Ugye, hogy túlreagálom a dolgot?
20/L vagyok, a barátom 23/F. Az igazság az, hogy még nem rég jöttünk össze (3hónap), de nagyon hamar volt szex és azóta is mindennap. Kb 2 hete észrevettem, hogy csak én próbálkozok, a barátom meg mondhatni csak tűrte. Pár napja vissza is utasít. Tegnap éjjel mikor kicsit már belekezdtem megkérdezte, hogy "Szókeresőzünk?"..sose éreztem magam még ennyire megalázva. Egész éjjel sírtam és azon gondolkoztam, hogy mi lehet a baj velem..ma elmondta: Ő nem akarja mindennap, mert egy héten 6 napot dolgozik 12 órában, fáradt és néha nap végén csak arra vágyik, hogy hozzábújak és úgy aludjunk el. Esküdözik, hogy nagyon szeret, de nekem már a szakítás is eszembe jutott, pedig soha senkit nem szerettem még ennyire.
Nem akarom elveszíteni, de a tudat, hogy ő nem kíván annyira, mint én őt szörnyű..ha ez van 3 hónap után, mi lesz 3 év múlva?
Nagyon sajnállak, mert nagyon rossz, ha a kapcsolat elején lévő szenvedélyt nem lehet megélni. Ugyanakkor ha valaki ennyit dolgozik, érthető a dolog a részéről.
Végeredményben neked kell döntened, de tudnod kell, hogy amíg a munkarendjében nem lesz változás, addig nagy eséllyel ebben sem.
Nem téged nem kíván, hanem le van terhelve. Nagy különbség!
A kérdés az, hogy az érzelmek, vagy a testiség a fontosabb. Mivel most a kettőt nem lehet közös nevezőre hozni.
Ha komolyan elgondolkodtál azon, hogy emiatt elhagyod, akkor nem szeretheted őt igazán. Főleg, hogy ez a szexmentesebb időszak, ha jól értem most kezdődött.
Szerintem emiatt hülyeség lenne szakítani, ha jól megvagytok. Beszéljétek meg és keressétek meg az aranyközéputat.
Ha nem találjátok és egyikőtöknek sem jó, akkor jöhet a szakítás. De nem pár nap múlva... ez szerintem teljesen megoldható.
Egyébként ha mégis rosszul sülne el a dolog jelezném neked, hogy én csak 8 órában dolgozom heti 5 nap. Illetve nem terhel le teljesen a munka. ;) :D (vicceltem)
Itt pont forditott a kérdés!
Te szereted e?
Bocs! De kétlem! Oda se figyelsz rá!
Egy ösztöny lény vagy! Megértem hogy erős a szexuális étvágyad, de ha ennyire nem tudod fékezni magad, nem vagy empatikus, nem tiszteled a párod.
CSAk Te, TE ....
Azután jöhet az ő igénye, akkor kiméld meg magadtol.
Régen előfordult már velem olyan, hogy orál közben elaludtam. A barátnőm kifejezetten "értékelte" a dolgot. Mit szólnál te is, ha közben bealudna? Gondolom ezt akarja elkerülni.
Szerintem érthető, hogy fáradt és ezért nincs kedve minden nap csinálni. Gondolom te nem dolgozol, ezért van ennyi energiád.
Heti 2-3 szex lehet még jobb lesz neked is, mint ha minden nap csináljátok csak azért, mert eddig az volt a szokás.
Ne láss bele többet, mint ami van. Az ember nem gép, elfárad.
Túlreagálod, mert valóban fárasztó ennyit dolgozni, gondolom mellé még jó kis fizikai munkában is... :) Egyszer próbáld ki, és meglátod, neked sem lesz annyi kedved hancúrozni utána.
Oké, ő is hibás volt, hogy az elején elkapatott téged a mindennapos szexszel... Szerintem próbálj meg uralkodni magadon, elég szexelni 2-3 naponta, az még teljesen jó. És próbáld meg levenni a terhet a válláról, te legyél fölül, kényeztesd, stb. :) És vedd rá, hogy tanuljon, és találjon valami tisztességes melót. :D Ne így akarjon megöregedni, mert az sz-ar lesz.
Ez egy komplett életvezetési tanács volt... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!