Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex miatt szakítani? Ugye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt szakítani? Ugye, hogy túlreagálom a dolgot?

Figyelt kérdés

20/L vagyok, a barátom 23/F. Az igazság az, hogy még nem rég jöttünk össze (3hónap), de nagyon hamar volt szex és azóta is mindennap. Kb 2 hete észrevettem, hogy csak én próbálkozok, a barátom meg mondhatni csak tűrte. Pár napja vissza is utasít. Tegnap éjjel mikor kicsit már belekezdtem megkérdezte, hogy "Szókeresőzünk?"..sose éreztem magam még ennyire megalázva. Egész éjjel sírtam és azon gondolkoztam, hogy mi lehet a baj velem..ma elmondta: Ő nem akarja mindennap, mert egy héten 6 napot dolgozik 12 órában, fáradt és néha nap végén csak arra vágyik, hogy hozzábújak és úgy aludjunk el. Esküdözik, hogy nagyon szeret, de nekem már a szakítás is eszembe jutott, pedig soha senkit nem szerettem még ennyire.

Nem akarom elveszíteni, de a tudat, hogy ő nem kíván annyira, mint én őt szörnyű..ha ez van 3 hónap után, mi lesz 3 év múlva?

2016. jan. 11. 02:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Magyar 1-et nézed csak #10-es?
2016. jan. 11. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mintha en irtam volna ki a kerdest. A baratommal szinten 3 honapja vagyunk egyutt es ugyanez a "problema"(meg az eletkor is egyezik). Bar igaz en nimfomanias vagyok, szoval ebben elterunk( exemmel pl. a napi 5 sem volt eleg). Nehez dolog ez, foleg mert egy csodalatos pasival vagyok egyutt, akivel orulten jo a szex es tudom, hogy neki is velem. En visszatertem a masztihoz, neked is ajanlom , ezzel magadon is konnyithetsz olykor es legalabb o se erzi magat sz*rul(mert hidd el, neki kinosabb volt ezt bevallani maganak es neked is, hogy nem kivanja annyira a szexet).

Amugy csak ezert ne szakits, ha mas problema nincs.

2016. jan. 11. 10:43
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Munkanélküliek vagytok?
2016. jan. 11. 11:04
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Ez ilyen tipikus noi problema generalas. Parod elmondja, hogy mi a baja oszinten, a problemanak semmi koze hozzad vagy a testedhez vagy a kapcsolathoz es te azt hozod ki belole, hogy sirni kell mert a parod nem kivan teged es mi baj van veled, es biztos nem vagy eleg kivanatos es szakitsunk hiszen nem kivan teged. Mondta ezt egy szoval is? Akkor miert problemazol amiatt hogy nem kivan teged? Hidd el ha ez lenne a baja, ezt mondana. Gondolom eletedben nem dolgoztal heti hat napot 12 oraban (raadasul gondolom hogy ez nem egy ucsorgos irodai munka lehet...)...
2016. jan. 11. 12:51
 15/21 anonim ***** válasza:
te dolgozol?
2016. jan. 11. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
27%
Barátomat is megkérdeztem a dologról, neki is és nekem is ugyanaz a véleményünk, hogy ez kamuindok. Mindkettőnknek volt olyan időszaka, hogy 10-12 órákat dolgoztunk, de rendszeresen nem voltunk soha annyira fáradtak, hogy legalább egy rövidebb szex ne férjen bele. Az oké, ha néha épp nincs kedve a másiknak mert aznap épp jobban elfáradt, de szerintem hihetetlen, ha valaki huszonévesen rendszeresen a munkára fogja, hogy nincs kedve szexelni :D
2016. jan. 11. 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a sok erőtöl duztado leledő akrobatát!

Majdha olyan 12 órát huztok le, hogy örültök ha az ágyig eltudtok kuszni! Nem lesz kedvetek egy rövidre sem!

2016. jan. 11. 15:11
 18/21 anonim ***** válasza:
* duzzado lepedő
2016. jan. 11. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Amit a 17-es mondott. Nekem is volt időszakom, amikor állandó éjszaka 12 óráztam úgy, hogy 20 kilométereket gyalogoltam és utána ahhoz alig volt kedvem, hogy lefürödjek lefekvés előtt. Pedig aztán én ezt csak max heti 48 órában csináltam, nem minden nap.
2016. jan. 11. 18:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Túlkomplikálod. Gondom te még tanulsz nem dolgozol... napi 12 óra meló nagyon sok, emellett gondolom túl sokat pihenni se tud. Nem várhatod el tőle, hogy lenyom 12 órákat heti 1 nap pihenővel és akkor is még mindennap szexeljen veled. NEM VELED VAN A BAJA hanem azzal, hogy fáradt. Majd ha esetleg dolgozol, rájössz hogy a heti 5 nap + az otthoni háztartásbeli dolgok is fárasztóak.. Legyél kicsit megértőbb.

Azt meg verd ki a fejedből, hogy évek múlva rosszabb lesz.. itt GYK-n legtöbbször olyan emberek írnak, akikben benne van a tüske, és amiért ő így járt, azért te is így fogsz. Akivel meg minden OK, kevésbé jár fel ide :) több mint egy év után azt mondom, nem változott semmi nálunk, pedig együtt is lakunk. Ő dolgozik, hol délelőttös, hol délutános, érthető ha nincs mindennap ereje hozzá. mondjuk nekem se, suli+meló+házimunka.

19/L

2016. jan. 12. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!