Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzuk helyre az elvesztett bizalmat? Voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 5 éve együtt vagyunk,az utóbbi két év elég rossz volt.Nem voltunk őszinték egymással,bántottuk egymást,nem beszéltünk meg semmit.Nemrég szakítottunk egy időre hogy átgondoljuk hogy mit csináljunk.Szeretjük egymást de szerintem nincs értelme addig újrakezdeni amíg a bizalom nincs meg.De nem tudom hogy hogyan induljunk el a jó úton.Eddig arra jutottam hogy kezdetnek megosztok vele olyan dolgokat amiket magamnak sem szívesen vallok be de nagy szerepe van abban ahogy viselkedem.

Tudom hogy nehéz lesz mert neki eddig sok rossz tapasztalata volt azzal kapcsoltban hogy őszinte volt valakivel és emiatt velem sem tud még az lenni.

Tanácsot szeretnék kérni olyantól aki megélt már hasonló dolgot és sikerült helyrehozni a kapcsolatukat hogy hogyan csinálták.Köszönöm :)

2016. jan. 10. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Tudod amin ennyire görcsölni kell, hogy működjön, az màr rég rossz...de te ez a te életed:) úgy éled ahogy csak akarod.
2016. jan. 11. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudod #11 a görcsölés meg a leülni beszélgetni 2 különböző dolog.

Lehet azt mondani:

"Áá! Görcsöljön vele a franc!"

De akkor az a kapcsolat már elötte se ért semmit!

2016. jan. 11. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem arról volt szó, hogy leülni beszélgetni, hanem arról, hogy minden szakításnak oka van. És ha eddig eljut egy kapcsolat, azt beszélgetéssel már nem lehet megoldani. Azt a törést már semmi nem fogja meggyógyítani. Erőltetni, görcsölni lehet, de már sosem lesz olyan a hangulat mint a szakítás előtt.
2016. jan. 11. 19:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, miken mentél keresztül. Mi 31 éve vagyunk együtt. Voltak krizishelyzetek. Mégis leültünk.

Mégis nagyon szeretjük egymást. Egy kapcsolatért tenni is kell, nem csak hagyni hogy follyon azt lesz ami lesz, ha vége vége!

2016. jan. 11. 20:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ mit nevezünk krízisnek. Ha pl betegség, vagy valaki elveszti a munkàjàt, vagy mondjuk a pár megtudja hogy nem lehet gyereke az krízishelyzet szàmomra.

Ha pl egyik fél megcsalja a màsikat az nekem nem krízis, hanem a kapcsolat vége amin nincs mit beszélni. Àrulàs, tiszteletlenség, megalàzàs.... Ha megütne a férjem pl az is azonnali vàlóok nàlam.

Szóval attól függ...

2016. jan. 12. 14:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült mindent megololdani,nem volt könnyű de most jobb a kapcsolatunk mint koràbban bàrmikor.Nagy szeretetben èlünk,ràadasul született egy kisfiunk is,úgyhogy megètte tenni èrte hogy ki tudjunk bèkülni.
2017. júl. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!