Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok egyaránt. Volt már valakinek hasonló? Mi lett a vége?
adj neki időt
és
tedd magad takarékra
Rád unt.Persze nem fogja beismerni,majd rád keni az egészet,hogy nem bátntál vele úgy,ahogyan kell.
Biztos van neki már kiszemelt is.
Majd meglátod.
Igen,a mi esetünkben én vagyok a nő és elegem van belőle!
A hülye gyerekes viselkedéséből,a nyavalygásból,hogy százszor kell elmondanom valamit,de akkor se érti,a piti kis hazugságaiból és még sorolhatnám!
Egyszer mindenkinél betelik a pohár!
Szerintem valamit nagyon a szőnyeg alá söpörtetek, mert ez biztos, hogy nem hirtelen váltás, hanem fokozatosan alakult ilyenné a helyzet.
Adj neki időt, és meglátjátok. Ha menni akar, megy, akármit teszel, inkább esküvő előtt, mint utána.
Egyébként ha megy is, akkor se ess kétségbe, akik összetartoznak, nem kerülhetik el egymást, akik nem, azoknak meg idővel jön más, aki mellett az ilyen csak egy rossz emlék marad idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!