Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok arról, ha a pasitok ezt mondaná nektek a szülei előtt?

Figyelt kérdés
Étteremben vacsoráztunk. Én fél éve fogyózni kezdtem és leadtam öt kilót (most 160 centi vagyok és 52 kiló) Nem fogyózom már, de lemondtam a "rossz szokásokról": egészségtelen nasik, kalóriadús üdítők, és nehéz vacsorák. Én salátát akartam enni, erre a barátom: "nem igaz, hogy ez a vacakot eszed. Rendelj valami mást, mert már olyan vékony vagy, hogy rossz rád nézni."
2016. jan. 7. 10:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Akkor most elmondom, szépen, lassan...

A barátom 9 hónapja kezdett el fogyókúrázni. 91 kilóról indult. 6 hónapja "beszálltam" az ötvenhét kilómmal. Én 2-3 hónap alatt leadtam, amit le akartam. Ő jelenleg 80 kiló. Hetente négyszer jár el edzeni, és hetente kétszer trx-re, egyszer pedig futni. Én életmódot váltottam: teljes kiőrlésű kenyér, saláta, párolt zöldség, natúr hús. Neki is készítenék "diétásabb" kajákat, de azt mondja, hogy neki ezek a kaják nem ízlenek. Szeret enni, szeret nasizni. Eddig csak arra akar rávenni, hogy egyek vele csokit, sütit, popcornt a filmekhez.

Tetszettem neki régen is, most is dicsér, ezért nem értem, miért fakadt ki.

Most meg már forgatja a szemeit, ha azt látja, hogy barnakenyeret eszem, vagy salátát, mondván hova akarok én fogyni.

De rájöttem, hogy szeretem ezeket a kajákat. Olyan családból jöttem, ahol minden cukros és fűszeres volt, ezt szoktam meg, de rájöttem, hogy szeretem az "ízetlen" kajákat.

2016. jan. 7. 11:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Vele beszéld meg, felnőtt emberek úgy szokták, mi elmondtuk a véleményünket.
2016. jan. 7. 12:01
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

Fú de egy hisztis csaj vagy te!

A barátod csak aggódik érted, maximum rosszul kommunikálja le... Szegény srác.

2016. jan. 7. 12:17
 24/26 anonim ***** válasza:

tyűha :D

úgy látom sok ember nincs tisztában azzal, hogy nagyon másképpen nézhet ki két 160 centis, és 52 kilós lány...

én 53 kiló körül vagyok, csak épp 10 centivel magasabb vagyok nálad. nem vagyok csontváz, van cicim, seggem is, és még fitt is vagyok. viszont egyik barátnőm szintén 170 centi és ennyi kiló körül mozog, viszont iszonyat vékony..

nagyon másképpen nézhetnek ki az emberek ugyanannyi kilóval :)

másrészt a kérdésed nem arra irányult, hogy a kérdezők szerint kellene-e fogynod. csak 2 adat alapján BAROMSÁG is erről beszélni..

a barátod viszont elég bunkó volt, senkinek nem esik jól, ha egy beszólást még más, számára fontos emberek előtt ejtenek el. ha nem tetszik valami, azt kedvesebben, és kettesben is lehet mondani.

2016. jan. 7. 14:08
 25/26 anonim ***** válasza:

De ha valaki szereti a salátát az miért egyen sültkrumplit hamburgerrel? Férfi létemre én is imádom a salátát mondjuk étterembe nem ennék de ő nő...

Viszont a barátod rosszul fejezte ki magát és akarta szülei előtt kicsit úgy tűnni hogy törődik veled :)

Am szerencséje van én össze tenném két kezem hogy ilyen bnőm legyen aki csinálna olyan jó kajákat hmm nincs is jobb egy kis párolt zöldség natúr csirkemellel :3

2016. jan. 7. 14:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Hát, ha valaki szereti a salátát, egye azt, bár senki ne feltételezze automatikusan, hogy ha egy nő étterembe megy, akkor mindenképp salátát kér. :-)

A kérdező párjának a megnyilvánulásából meg nem arra következtetek, hogy jót tett neki a fogyás, de nem láttunk előtte-utána képeket, szóval ez csak tipp, és én ebből gondolom, hogy lehet, hogy a kérdező nem látja jól magát.

2016. jan. 7. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!