Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok arról, ha a pasitok ezt mondaná nektek a szülei előtt?

Figyelt kérdés
Étteremben vacsoráztunk. Én fél éve fogyózni kezdtem és leadtam öt kilót (most 160 centi vagyok és 52 kiló) Nem fogyózom már, de lemondtam a "rossz szokásokról": egészségtelen nasik, kalóriadús üdítők, és nehéz vacsorák. Én salátát akartam enni, erre a barátom: "nem igaz, hogy ez a vacakot eszed. Rendelj valami mást, mert már olyan vékony vagy, hogy rossz rád nézni."
2016. jan. 7. 10:53
1 2 3
 1/26 Marci.. ***** válasza:
78%
Így látatlanba azt mondom hogy felesleges lehetett az a fogyókúra mert a barátodnak akkor is tetszettél,és nem szeretné hogy tovább fogyj.
2016. jan. 7. 10:57
 2/26 A kérdező kommentje:
De ha magammal nem voltam megelégedve?
2016. jan. 7. 10:58
 3/26 anonim ***** válasza:
79%

Szóval, ha a pasim ilyet mondana nekem... fejére borítanám a salátát? Nem. Mit gondolnék? Anyád... szóval, ez pl. tipikusan az a helyzet, amit egy "felnőtt" nő kapásból megold, nem pedig a gyakorin várja a reakciókat. "mondták már neked, hogy megkapó az őszinteséged?" - és rámosolyognék kedvesen, mint egy piranha.

Tehát, az én pasim ilyet tuti, hogy nem mondana, még ha valóban olyan állapotba is lennék, mert az én pasim nem bunkó. A tiéd viszont az.

2016. jan. 7. 10:59
 4/26 anonim ***** válasza:
83%
Kissé modortalan, de szerintem aggódik érted, hogy nem eszel rendesen. Örülj neki, hogy nem nyomaszt, hogy "fogyjálmégfogyjálmég". Ismerek nem egy lányt, aki a nyomorult pasijának hála anorexiás lett és évek óta nem evett normális ételt.. (Bezzeg a pasik tohonya disznók, nem fitneszguruk, azt hozzátenném. :D)
2016. jan. 7. 11:00
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

A fordítottja ("Szívem, inkább salátát egyél, mert annyit híztál, hogy már rossz rádnézni") sokkal rosszabbul esett volna. :D

Egyébként én is azt gondolom, amit az első. A lányok néha képesek túlzásokba esni a fogyókúrát illetően, neked például szerintem teljesen szükségtelen volt leadni ezt az 5 kilót, előtte se voltál duci vagy ilyesmi. Gondolom, ezt a párod is így látja, és jelezte feléd, hogy egyél végre rendesen, mert lassan kezdesz átesni ezzel a diétával a ló másik oldalára. Biztos vagyok benne, hogy neki úgy is nagyon tetszettél, sőt, valószínűleg inkább úgy tetszettél neki igazán, ahogy voltál.

Amúgy ha jogos, akkor nekem nem esne rosszul egy ilyen megjegyzés, és szerintem ebben az esetben bizony jogos volt.

2016. jan. 7. 11:03
 6/26 A kérdező kommentje:
Én meg ismertem egy lányt, aki lefogyott, erre a "jószívű" rokonok, barátok nem győzték mondogatni neki, hogy milyen rosszul néz ki, és hogy igazán ehetne már. A csaj bulímiás lett, és a mai napig nem tud mások előtt enni.
2016. jan. 7. 11:04
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
Volt egy pasim, aki szerint mindig le kellett volna fogynom 5 kilót... (Ez egy általános dolog volt, hogy mondta, hogy szerinte leadhatnék 5 kilót.) 166 centihez voltam először 64, amikor megismert, majd 62, majd 58, de folyamat hallottam, hogy mit kéne még magamon változtatnom... ilyen legyen a hajam, meg olyan ruhát hordjak meg jól állna a piercing meg tornázzak ésatöbbi. Én örülnék, hogy aggódik, mégha rosszul is fejezte ki magát. És ne fogyj tovább, mert nem fogsz tetszeni neki.
2016. jan. 7. 11:07
 8/26 anonim ***** válasza:
19%
ne hallgass rá, szerintem fogyjál még vagy 4-5 kilót rád férhet
2016. jan. 7. 11:08
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Igen, az nehéz, ha az ember eltervez valamit a külsejével kapcsolatban, és sorban kapja a külső jeleket más emberek saját ízlésvilágáról.

Csak hát kérdés mi a cél, ezt azért beszéld meg mindenképp a barátoddal, mert lehet, csak szimplán aggódik érted, tehát szeret.

2016. jan. 7. 11:09
 10/26 anonim ***** válasza:
43%

A 47 kilóddal beülsz egy étterembe füvet rágcsálni, mikor normálisat is ehetnél. És már nem is fogyókúrázol.

El tudom képzelni hogy a párom is rábeszélt volna valami más kajára, persze nem ilyen stílusban.

2016. jan. 7. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!