Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról, ha a pasitok ezt mondaná nektek a szülei előtt?
Szóval, ha a pasim ilyet mondana nekem... fejére borítanám a salátát? Nem. Mit gondolnék? Anyád... szóval, ez pl. tipikusan az a helyzet, amit egy "felnőtt" nő kapásból megold, nem pedig a gyakorin várja a reakciókat. "mondták már neked, hogy megkapó az őszinteséged?" - és rámosolyognék kedvesen, mint egy piranha.
Tehát, az én pasim ilyet tuti, hogy nem mondana, még ha valóban olyan állapotba is lennék, mert az én pasim nem bunkó. A tiéd viszont az.
A fordítottja ("Szívem, inkább salátát egyél, mert annyit híztál, hogy már rossz rádnézni") sokkal rosszabbul esett volna. :D
Egyébként én is azt gondolom, amit az első. A lányok néha képesek túlzásokba esni a fogyókúrát illetően, neked például szerintem teljesen szükségtelen volt leadni ezt az 5 kilót, előtte se voltál duci vagy ilyesmi. Gondolom, ezt a párod is így látja, és jelezte feléd, hogy egyél végre rendesen, mert lassan kezdesz átesni ezzel a diétával a ló másik oldalára. Biztos vagyok benne, hogy neki úgy is nagyon tetszettél, sőt, valószínűleg inkább úgy tetszettél neki igazán, ahogy voltál.
Amúgy ha jogos, akkor nekem nem esne rosszul egy ilyen megjegyzés, és szerintem ebben az esetben bizony jogos volt.
Igen, az nehéz, ha az ember eltervez valamit a külsejével kapcsolatban, és sorban kapja a külső jeleket más emberek saját ízlésvilágáról.
Csak hát kérdés mi a cél, ezt azért beszéld meg mindenképp a barátoddal, mert lehet, csak szimplán aggódik érted, tehát szeret.
A 47 kilóddal beülsz egy étterembe füvet rágcsálni, mikor normálisat is ehetnél. És már nem is fogyókúrázol.
El tudom képzelni hogy a párom is rábeszélt volna valami más kajára, persze nem ilyen stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!