Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról, ha a pasitok ezt mondaná nektek a szülei előtt?
Miért baj, ha jól érzem magam ötvenkét kilósan? Miért baj, ha salátát akarok enni? Nem vagyok kövér, sosem voltam kövér, nem nézegetem magam a tükörben, hogy igen, itt is le kéne fogyni, ott is le kéne adni.
Nem vagyok fáradékony, levert, nem hullik a hajam, se "beteges". A testtömegindexem normális.
Szóval így megy ez? Ha valakin van öt vagy tíz kiló felesleg, akkor bunkóság megemlíteni, hogy "nem kéne annyit enned, nekiállhatnál tornászni, a testtömegindexed alapján túlsúlyos vagy", de fordítva már nem működik?
Egy vékony lány nem ehet salátát egy étteremben, anélkül, hogy be ne szólnának neki?
Bocsi, futok, és trx-ezek. Egy csontváz, csont és bőr csaj ezt hogyan tudná megcsinálni?
És, elismétlem, 52 kiló vagyok a 160 centihez, ami nem sovány!!!!!!!!!!
Az a véleményem, hogy túlságosan is felfújod ezt az egészet.
Megértem, ha rosszul esett a barátod megjegyzése, de szerintem akkor sem így kellene ezt kezelni, hogy idejössz háborogni. Máskor mondd meg neki, hogy köszönöd szépen az aggódást, de majd te eldöntöd, hogy mit szeretnél enni. És kész. Nem kell ezt ennyire túlreagálni.
Egyébként a 'paraméterek' alapján szerintem is túl vékony vagy már, felesleges tovább fogynod, de ez persze csak a személyes véleményem és nem ez volt a kérdés.
Alacsonyabb vagyok nálad majdnem 10 centivel és nekem ennyi a súlyom, és nem vagyok túlsúlyos, 44kg-ról indultam, akkor sovány voltam, és én is rosszul éreztem magam úgy, 50kg-ot tűztem ki első célnak, de kicsit több lett, nem baj, maradhat, mert mozgok rendszeresen, szóval nem zsír, hanem izom. Szerintem a barátodnak igaza lehet, neked meg esélyes, hogy testképzavarod is kialakult. Nézd magad reálisan.
Inkább egyél rendesen, ne koplalj, és sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!